Извинете не знаев дека форумо е No мајтап ZoneБате што е финта со тебе и LGBT коментарите? Луѓе што се стрејт и сигурни во својата сексуалност немаат проблем да користат РГБ, еве жив пример сум за тоа. Ти преиспитај се.![]()
Извинете не знаев дека форумо е No мајтап ZoneБате што е финта со тебе и LGBT коментарите? Луѓе што се стрејт и сигурни во својата сексуалност немаат проблем да користат РГБ, еве жив пример сум за тоа. Ти преиспитај се.![]()
Стај уште едно стикче рам
Стај уште едно стикче рам![]()
Одлично, само да не од фичоПогледнете го атачментот 88124 Погледнете го атачментот 88125 Погледнете го атачментот 88126
Не би ја нарекол внатрешност се уште... Наскоро ќе има и каросерија и средени кабли.
Погледнете го атачментот 88124 Погледнете го атачментот 88125 Погледнете го атачментот 88126
Не би ја нарекол внатрешност се уште... Наскоро ќе има и каросерија и средени кабли.
Толку се имаОдлично, само да не од фичо![]()
Фала. Не е конечна изведба, ама не сакав да ми зафаќаат многу место, можи ќе направам измени.Интересно / одлично DIY решение. Мислам дека дисковите си можел боље да ги организираш не еден врз друг. Башка многу ти се близу еден до друг.
Интересно, ај дај цел проект како ти е замислата со каросерија со све... Вака кабриолет изведбата многу голо е.Толку се имаФала. Не е конечна изведба, ама не сакав да ми зафаќаат многу место, можи ќе направам измени.
Испратено од HUAWEI VNS-L21 преку IT.mk форум апликација
Интересно, ај дај цел проект како ти е замислата со каросерија со све... Вака кабриолет изведбата многу голо е.
Испратено од Redmi 6 преку IT.mk форум апликација
Одлична естетика, 50 различни бои на кабли, висат од сите страни, у тон со рам стиковите, супер решение за сата дискот, се тоа заокружено со ѕвер куќиште - рај за очи !
Таман ќе ти е се чистка средено дома, ќе свети па и слики ќе летаат на инста кај што нема ни една виљушка на маса, а не да ставаат слика некои згодни со цела гардероба расфрлана позади нив.Ајјјј влагање со клизач уште од прв пост па уште женско па па па.
Која си бе ти, да те женам одма.
Среќа женско си... бу-ху.
Јанко Узунов - пол женски.Направен акаунт денес и одма му смета нешто !Одлична естетика, 50 различни бои на кабли, висат од сите страни, у тон со рам стиковите, супер решение за сата дискот, се тоа заокружено со ѕвер куќиште - рај за очи !
Извинете за коментаров, не можев да се воздржам, по мое мислење, ова треба да биде тема каде што се ставаат куќишта у кои има вложено труд, и стварно треба да се познава тоа. Јас ако земам да сликам куќиштето од 2004-та година со додаден вентилатор од 500 денари и кабли што висат од сите страни, нит е естетски убаво, нит ќе ми биде ќеиф да го објавам на форум и да очекувам другите да го видат, да се восхитат ( во најмала рака барем да им причини задоволство што го виделе и можеби да ги инспирира, или да добијат било каква идеја ) и да речат - алал да ти е !!
Без навреда, ама од ова погоре, нит се инспирирав, нит ми беше убаво кога го видов, знам дека секој не може да си дозволи над своите можности, ама ако веќе правиш нешто, и планираш да го објавиш на форум, докажувајки ја својата ентузијазност кон светот на компјутерите и PC Master Race - от, направи го да личи на нешто, или во спротива - не го сликај и ставај на форум !
Да, разбирам дека секој купува колку што му се можностите, ама не знам што очекуваше да ти кажеме. Не го оспорувам вложениот труд, од друга страна пак, не можам да те лажам дека ова изгледа убаво и е за ставање на форум, ако сакаш да ти кажам дека е убаво, ќе треба да те излажам. Сепак, ако правиме муабет за естетика и вложен труд, а за тоа не се битни парите, и со мал буџет може да се направи да изгледа убаво и средено, дали тоа значи следење на одредена тема на бои или дезени, небитно.
А жена ти ако ти го прочита коментаров? Нема после да ме бараш "аман брат дај избриши спасувај брак ".Ајјјј влагање со клизач уште од прв пост па уште женско па па па.
Која си бе ти, да те женам одма.
Среќа женско си... бу-ху.
Бидете гостопримливи малце.Јанко Узунов - пол женски.Направен акаунт денес и одма му смета нешто !
По ситуацијата која е имплицирана во твојот пост, направив некои промени во домот кои не би требало да дозволат ваков исход.А жена ти ако ти го прочита коментаров? Нема после да ме бараш "аман брат дај избриши спасувај брак ".
Идол ми стана човече!Без навреда, ама од ова погоре, нит се инспирирав, нит ми беше убаво кога го видов, знам дека секој не може да си дозволи над своите можности, ама ако веќе правиш нешто, и планираш да го објавиш на форум, докажувајки ја својата ентузијазност кон светот на компјутерите и PC Master Race - от, направи го да личи на нешто, или во спротива - не го сликај и ставај на форум !
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден