Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Како да активирам PayPal пркеу НЛБ-тутунска

tomi

Sensei Модератор
16 април 2007
9.876
3.884
Скопје
Значи се беше ок се додека не ја скршив картичката пошто ги изгубив сите пари на bwin. Ја пријавив картичката за изгубена и извадив нова по некое време. Но проблемот е што сеа неке да ми ја прими картичката, пробав и со нов акаунт се регистрирав како да сум во словенија ама ми вика ("The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal."). Чаре има некоја нова фора или го јадев бедот? :)

cgfreak

hello world
1 октомври 2010
474
658
Дома
На истиот account тешко дека ќе направиш нешто такво, ама има едно друго чаре :)

Отвори нов account на стариот добар начин преку Словенија, само не ја внесувај картичата при отварањето на account-от.
Кога ќе биде се готово, оди на withdraw и тука ќе ти побара да внесеш картичка.
Е тука внеси го бројот на картичката и што и да побара друго и... пам пара рам пам, пам пам :D

"дупка" во системот :)

Ај пробај и кажи што ќе бидне, успеало неколку пати до сега.

Поздрав

viktoraleks

hello world
2 септември 2011
72
58
Kumanovo
Пред месец дена на тој начин ја прифати и мојата од тутунска има подетално објаснето на кајгана форумот, а мислам дека и овде има тема некој прашуваше за тоа.

Fearless

lurker
22 јули 2009
793
262
Скопје
Пејпел треба да дава награда за откривање дупки во системот. Ние Македонците сме махери, сите дупки им ги најдовме за да регистрираме картички, од мука нормално :) :) :). Може да им доставиме документ кои безбедности апдејти да ги направат аххахаххахах

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Пејпел треба да дава награда за откривање дупки во системот. Ние Македонците сме махери, сите дупки им ги најдовме за да регистрираме картички, од мука нормално :) :) :). Може да им доставиме документ кои безбедности апдејти да ги направат аххахаххахах
Не ни помислувај на тоа! ;)

Fearless

lurker
22 јули 2009
793
262
Скопје
Немав никаква намера, мене изгубена ми е картичката на НЛБ и намерно не ја откажувам и се малтретирам со шалтери пошто ако ја сменам ојде возот :). Сега, само се надевам дека до Август ќе профункционира кај нас ова зашто тогаш ми е последниот воз, нова картичка ќе морам да зимам - истекува оваа :D

Pinceta

lurker
16 март 2011
570
184
Скопје
одкога ќе ја брцнат Македонија во листата, пуштај какви сакаш документи :D сеа не пипај додека сме на таа финта

BEST

hello world
10 јуни 2011
320
299
брејјј хакеришта :))) фала на идеава денес ке пробам :))
а баш вадев картица за да можат да ми стигаат парите некако дирекно во банка од PayPal и не ми успеа :))) сеа има да ги средам хахаха (додека не ме фатат :) )

IVS

Баниран/a
29 јуни 2011
144
64
брејјј хакеришта :))) фала на идеава денес ке пробам :))
а баш вадев картица за да можат да ми стигаат парите некако дирекно во банка од PayPal и не ми успеа :))) сеа има да ги средам хахаха (додека не ме фатат :) )
Само пази тука, треба и данок да платиш на тие пари што ќе ти легнат од PayPal на сметка (колку јас знам).

Pinceta

lurker
16 март 2011
570
184
Скопје
Гледам доста се разбирате со пејпал стварите, ќе може ли да го зирнете линков и да ми помогнете да ги избегнам на некој начин тие fees кога би имал пари на пејпал и да можам со тие пари да платам а не да ми влече од картичката.

Dimitrievski

read-only
9 јануари 2012
41
3
можит некој од а до ш да објаснит како би изгледало коба би се искористила таа дупка или пропуст? ... акаунт со Земја Словенија .... а адресата ? разбрав дека морало да се дајт постоечка адреса пошо адресата била некако си проверена ..... ае ако можит дајте подетално објаснување шо како , за и јас да ја искористам таа дупка у системот :)

Cika

poweruser
8 декември 2009
2.771
1.642
Проверуваат кога ќе го надминеш лимитот од 2500 евра :)

PeroT

read-only
29 март 2012
4
0
Dali nekoj od vas ja verifikuva karticata? Znam na stariot akaunt jas ja verifikuvav so toj 4 cifreniot broj sto ti go davaat koga ti povlekuvaat skriena suma na pari. Treba toa da se napravi ili nemora?

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно