goranzoran
poweruser
Ако честа ти е битна тогаш иди начекај го и искрши го од мавање, подобро ќе се чувствуваш а и такви преваранти само тоа и го заслужуваат. Ова со полиции и адвокати за ефтин телефон ти е губење на време и енергија.Не е тој Milestone овој скоро 4 години го имав . Јако телефонче најјискрено и сеуште му парира на поновиве телефони со тоа камерата... Али дека имам Huawei со расипана плочка и ми требаше уште еден исправен ама ете кој ти знаел дека и јас ке наседнам првпат во животот освен со некои други ситници од поодамна.Али најјозбилно муабетов е тоа што само од прилепчанец можам да начекам канта телефон а да ми го изрекламира како супер сочуван додека од другите градови си имам само добри искуства и како што е кажано така и било.Еве пр. Од гостивар пред скоро време земав галакси с3 за 7000 ден добро сочуван и тоа на невидено и на слепо али човекот си го испочитува зборот . Мене ми е криво само тоа што со лагата што можаат да постигнат ? Освен тоа што ке се засрамат. Не ми се битни толку телефоните и парите колку што ми е честа и совеста битна . Сакам да го пријавам в полиција не од што ми е криво за телефоните и за тоа што вредаат некој денар туку од тоа што си поигра со мојата доверба .