Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Па пиши импресии, ќе го биде ли Кајфун В5 или тесен/затнат е
(еВик Примо не се сомневам дека е тип-топ)
@ARMac
Имам пишано за SingPost.
Мене ми залута(Мобилен Телефон) шипан со СингПост у Молдавија.
Молдавска Пошта за среќа го ре-рутираше и си стаса уредно во мои раце
Ги уткаат County Code, наместо MK пишуваат MD или MDD или во твојот случај MV,
Да се надеваме дека ќе стаса "дома"
@Gajche-X Не, се шалев, не е нож до коска. дневно терам околу 3.5 до 5мл (ако ептен седам пред ПЦ) јас сум на околу 10мг никотин МТЛ на многу ниска ватажа (8-10W) со околу 1.2 ома.
Или некад сум на 0.5 ома со 4мг никотин и поголема ватажа, мада ова многу поретко ако се запијам у кафана на пример па мењам атомизер.
Усно 3,6 мл/мг (50/50), дробно 1,8 мл/мг (70/30). Потрошувачка не мерам, ми се чини дека е иста како кога мерев - 12 мл усно, 20 puff-ови дробно дневно (точам гориво во резервоарчето на Мини Освојувач на 4 дена).
D2L 70VG па нагоре, строго 3 ник.
M2L 60VG или 70 со 3-4 ник, тутунски претежно. Приметив ако претерам со 5ка некој ден, вечерта пред да легнам се задишувам и следното утро кашлам.
Потрошувачка шо знам.. 3-5мл дневно, има денови и по 2мл и помалце кога неам потреба. 5мл+ за викенди секако.
Скоро смучкав 5 мг никотин есплентидо и ру4 микс 60вг 40пг (само тоа имав останато од тутунски ароми-сабајлево го пробав и одлично е мада треба да одлежи уште некоја недела ) за усно на кајфун мини в3
Инаку за дробно 2-2.5мг никотин 70-30 вг.пг
Просечно трошам околу 6-8 мл на ден, а за викенд и 10+мл.
Јас почнав со 24 мг, ама на Амбрела атомајзер и тоа изгледаше малку. Пар месеци на 18, па 12 и потоа почав да намалувам. Дојдов до 3-4, но со една нус појава - зголемена потрошувачка.
Кога почнав да мотам со првиот РТА (Кајфун В5), открив богатство на ароми, вкусови, но сето тоа проследено со зголемен апетит и повторно зголемување на потрошувачката...
Сега сум во фаза кога појачувам со никотин (5 - 5.5 мг) со цел да намалам потрошња која се движи во рекордни 10 - 15 мг!
Ова второво тешко оди, особено навечер со чашка алкохол и добро мезе.
Најголем проблем за потрошњата ја мислам дека се аромите, колку повкусни (овошки, кремови итн.) Толку повеќе цуцлата е во уста. И количина на никотин има голема улога за да ги задоволиме дневните потреби за истиот.