Ace Lud
Баниран/a
Ova vredi da se imaПа не е електронска цигара, батерија е. Може ја користел за батериска ламба или за рачен алат. :angel:
Edit: За cloudbros го испофалија.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ova vredi da se imaПа не е електронска цигара, батерија е. Може ја користел за батериска ламба или за рачен алат. :angel:
Edit: За cloudbros го испофалија.
Еве ја целата снимка,http://www.kamaj.net/ushte-mislite-deka-samsung-pravat-najdobri-telefoni/
Dobro e barem mislat deka e glaxy note 7nedajboze da znaat deka e elektornska cigara koj ke gi slusa
![]()
Koja e kombinacijata za preheat da se aktivira?Ајде, нова верзија на firmware за Пико.
Сега може да се бира што ќе се прикажува во вториот ред на ситното: вкупен број на пафкања, вкупно секунди на пафкање, моментален напон или упростениот интерфејс (како од претходниот update), додадена е preheat функција, а корисници викаат дека е маана тоа што веќе не се гледа ватажата во TC mode. Викаат и дека со секој update Џока го подобрува алгоритмот за температурна контрола, а не го пишува тоа во change log.
Нешто ќе добиеш, нешто ќе изгубиш, важно да се врти пара. :hay:
Исто како и кај rulo-тоKoja e kombinacijata za preheat da se aktivira?
Направив ss coil заклучив оми направив 14w во позадина незнам што е тоа местам 220 степени на m1 наместив 0092 еднаш повлечив и ми дава temp protection што да правам?
1. го вадиш од мод
2. отклучуваш омажа па стискаш fire
3. оставаш да се излади танкот (грејачот) 3-5 минути
4. го ставаш пак на мод
5. заклучуваш омажа
- Темп обично на 210 степени и јас возам, ама ако си под .5 ома за да не ти се уклучува контролата дигај до 250 степени.
- Ако си со SS316L користи TCR M1, и сетирај М1 на 0092.
- Почетната темп. мора да ти почнува од 021 степен ако се' е како што треба.
Ќе се навикнеш со тек на време, без нервози, така си функционира темп. контролата. Мора се' да е перфектно за да работи нормално.
Колеги,освен двајца,тројца што ги знам дека се по мини модови и нивниот стил е тој,Респект кон нив,другите сите копи-пејст направија со пикото и кајфун. Од мод што го сакав,сега веќе не сакам да чујам за пико. Градете си сопствен стил и земете тоа што ви одговара. Може реагирам малку лошо,ама сега еден маалски ми ја прели чашата! Чул дека @Gajce користел пико и кајфун! Чул?! @Gajce е институција за такви гни..
Sent from my C6603 using Tapatalk
Јас прашавКолеги,освен двајца,тројца што ги знам дека се по мини модови и нивниот стил е тој,Респект кон нив,другите сите копи-пејст направија со пикото и кајфун. Од мод што го сакав,сега веќе не сакам да чујам за пико. Градете си сопствен стил и земете тоа што ви одговара. Може реагирам малку лошо,ама сега еден маалски ми ја прели чашата! Чул дека @Gajce користел пико и кајфун! Чул?! @Gajce е институција за такви гни..
Sent from my C6603 using Tapatalk
немам од кого да копирам
а и не сакам да ме копираат
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден