Ааа тоа друга работа ако си од Бт
Може ти е поблиску "Солунска" бр.75
Ааа тоа друга работа ако си од Бт
Не се исти,^ ^ Види пост #15365
Кумац,како да извадам од ова и слични на него? Инаку тука е вагата.Не се исти,
овој од FT мора да се залепат точно плусот со + и минусот со -, оној од постот 15365 нема врска кој со кој ќе биде залепен т.е. сам си препознава што е + а што -.
По квалитет кој ги знае, кинеска направија
btw, баталете шприцови и остали тракатанци, земете си прецизни вагички за да го видете госпоТ.
И јас се зезав на времето со истите работи за да на крај увидам што е лезет со вагичките![]()
Имаш во аптека ГалафармДечки некој да не има вишок вг база барем 100мл да купам се опремив се и од умрела ме известија дека имаат само пг и ми фали вг
Смрди на трева не на марихуана него баш на трева..IQOS
nesto novo od philip moris
https://standard.mk/philip-morris-pravi-revolucija-bezopasni-cigari/
Znae li nekoj sto e ovaa...???![]()
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
![]()
Е сега мешате баби и жабиМуабетов е од другарка на другарка, али заедо пушеле од тоа, им мирисало на бш...![]()
Каде има канили?Споредба од канила до цефка од сокче, чисто колку да имате инфо.
Патем колега Мики моите течности се бројат на прсти, па не е тешко да се распоредат 5-6 шприца, е сега со 50+ течности како се снаоѓате, нема да ви се мешам, сепак ние што вели колегата Гоки сме сеуште доенчиња.
![]()
Одлично. Дали не ми препорачуваш оригинал да барам? Можда и нема кај да се купи. Бар на FT нема колку што можам да видам.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден