Ааа тоа друга работа ако си од Бт
Може ти е поблиску "Солунска" бр.75
Ааа тоа друга работа ако си од Бт
Не се исти,^ ^ Види пост #15365
Кумац,како да извадам од ова и слични на него? Инаку тука е вагата.Не се исти,
овој од FT мора да се залепат точно плусот со + и минусот со -, оној од постот 15365 нема врска кој со кој ќе биде залепен т.е. сам си препознава што е + а што -.
По квалитет кој ги знае, кинеска направија
btw, баталете шприцови и остали тракатанци, земете си прецизни вагички за да го видете госпоТ.
И јас се зезав на времето со истите работи за да на крај увидам што е лезет со вагичките![]()
Имаш во аптека ГалафармДечки некој да не има вишок вг база барем 100мл да купам се опремив се и од умрела ме известија дека имаат само пг и ми фали вг
Смрди на трева не на марихуана него баш на трева..IQOS
nesto novo od philip moris
https://standard.mk/philip-morris-pravi-revolucija-bezopasni-cigari/
Znae li nekoj sto e ovaa...???![]()
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
![]()
Е сега мешате баби и жабиМуабетов е од другарка на другарка, али заедо пушеле од тоа, им мирисало на бш...![]()
Каде има канили?Споредба од канила до цефка од сокче, чисто колку да имате инфо.
Патем колега Мики моите течности се бројат на прсти, па не е тешко да се распоредат 5-6 шприца, е сега со 50+ течности како се снаоѓате, нема да ви се мешам, сепак ние што вели колегата Гоки сме сеуште доенчиња.
![]()
Одлично. Дали не ми препорачуваш оригинал да барам? Можда и нема кај да се купи. Бар на FT нема колку што можам да видам.
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден