На али се поевтини може али не ми е сигурно фт ми е некако најсигурен се извинувам за офтопик за ова се работи
$195.95 Authentic Xiaomi Redmi Note 4X 5.5" LTE Smartphone (64GB/EU) - MediaTek Helio X20 CPU / 4GB RAM / 13MP rear PDAF camera / 5MP front camera / fingerprint recognition at FastTech - Worldwide Free Shipping
Испратено Од Централна Македонија
Јас го имам истиот телефон само е 32/3гб рам и е со snapdragon 625 а овој не сум го сретнал и купен ми е од Сет за 12кНа али се поевтини може али не ми е сигурно фт ми е некако најсигурен се извинувам за офтопик за ова се работи
$195.95 Authentic Xiaomi Redmi Note 4X 5.5" LTE Smartphone (64GB/EU) - MediaTek Helio X20 CPU / 4GB RAM / 13MP rear PDAF camera / 5MP front camera / fingerprint recognition at FastTech - Worldwide Free Shipping
Немаш потреба да чекаш. Слободно нарачај од овие, проверени се banggood.com, geekbuying.com, gearbest.com -плаќање со Пејпал што за мене автоматски ги исклучува и ФТ и алиекспрес. Цената на тој телефон е околу 140 долари, ако си заинтересиран кажи мислам дека ќе ти најдам купонНа али се поевтини може али не ми е сигурно фт ми е некако најсигурен се извинувам за офтопик за ова се работи
Земи си верзија со Snapdragon, за медиатекот нема да имаш многу избор ако решиш некад кастом ром да му ставиш.На али се поевтини може али не ми е сигурно фт ми е некако најсигурен се извинувам за офтопик за ова се работи
Нарачај си слободно од Алиекспрес не се плаши и кај нив си сигурен, плаќањето иде преку AliPay и се ти е покриено.На али се поевтини може али не ми е сигурно фт ми е некако најсигурен се извинувам за офтопик за ова се работи
Noisy Cricke 2ката лично би го избегнал пошто нема регулација кога е во parallel конфигурација,zdr decki mi treba sovet od vas sakam da si go poracam noisy cricket 2
$28.07 (Free Shipping) Authentic Wismec Noisy Cricket II-25 VV Box Mod (Noisy Cricket II-25, 2*18650 Mod, Silver) at m.FastTech.com
i Merlin mini Rta
$17.95 (Free Shipping) Authentic Augvape Merlin Mini RTA Rebuildable Tank Atomizer (Merlin Mini, SS + Glass, Silver) at m.FastTech.com
gi biva li ovie dve raboti????
za noisy criket resen sum samo neznam dali merlin mini ili moonshot oti od moonshot 22cm sum prezadovolen...sepak fala za sovetite ne se losi drzat mesto...Noisy Cricke 2ката лично би го избегнал пошто нема регулација кога е во parallel конфигурација,
за serial конфигурација има регулација, ама па у сериал конфигурација треба да билдаш долги грејачи над 0.4ohm за да не се попариш(топла пареа) и за да ни ти прска топла течност.
(незнам зашто ти е ваков мод у 2017,освен ако не си билдер на грејачи и користиш исклучиво дрипери со сериски билд на грејачи и сакаш ептен топла/врела пареа,
иако е мал и низок, има многу подобри модови за + некој долар/денар/евро)
Мерлин-от на Српскиот форум го изругаа дека вади горчливи ноти на десертни и воќни течности,а на нашиов форум некој имаше спомнато дека после некое време му течел од долната гумица измеѓу стаклото/танкот,
така да и него би го избегнал,
Да сум на твое место пре би земал нешто у тој ценовен ранг со две 18650 батерии, ко на пример
eLeaf iKonn
$33.37 (Free Shipping) Authentic Eleaf iKonn 220 220W VW TC APV Box Mod (Silver Black) (iKonn 220 220W VW TC Mod, 2*18650, Silver Black) at m.FastTech.com
Или Wismec Predator
$40.02 (Free Shipping) Authentic Wismec Predator 228W TC VW APV Box Mod (Predator 228W VW/TC, Zinc Alloy, Silver) at m.FastTech.com
Ако сакаш нешто пониско/помало, а пари/буџет не се проблем, ѕирни го Asmodus Minikin 2
asMODus Minikin V2 180W Touch Screen TC VW Variable Wattage Mod - $75.99
Атомизер, можеш Skyline, можеш со редуцир да користиш рестриктивен д2л за помали облаци и без редуцир за поголеми облаци.
$18.60 (Free Shipping) Coppervape Skyline Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (316 SS + Glass, Silver) at m.FastTech.com
А имаш и други за облаци од типот на Wotofo Troll и остала багра.
$17.73 (Free Shipping) Authentic Wotofo The Troll RTA Rebuildable Tank Atomizer (The Troll, 24mm, SS + Glass, Silver) at m.FastTech.com
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Кој е овој жив ти сФе?биг бејби бист
Линкот не ти чини!Smok tfv8 big baby/big baby beast
Ако некој некогаш купил smok кит, сигурно го има
https://fs.tc/p/6079600
Испратено од SM-N910C преку IT.mk форум апликација
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден