Gajche-X
poweruser
@VapeS
Има мнооогу добри м2л тенкови.
Последни што мене ме изненадија се
By-Ka V6
И
Phenomenon Lite/Phemomenon Zest.
Rose V2S е исто феноменален.
Доколку не ти смета малку покомплициран билд, можеш и тој да го земеш у предвид.
Можеш и Kayfun Mini V3 ако не ти смета 2.мл капацитет на течност,
А ако сакаш со поголем капацитет, топло ти го препорачувам
By-Ka V6
Лесен за билд, економичен, феноменална арома,лесен за полнење, џус флоу контрол, огромен капацитет 5.4-5.7.мл(Иако на ФТ го рекламираам како 3-3.5.мл,грешка е, собира мноооогу течност и релативно споро ја ПИЕ, мене еден тенк ми трае 2. Дена на 10.5.вати со 1.5.оми греач,
може да се користи и за м2л и за рестриктивен д2л)
Еве и линкчиња.
By Ka V6
$14.97 Free Shipping KA V6 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (SS + PMMA, Silver) at m.FastTech.com
Phenomenon Zest
$15.96 Free Shipping Phenomenon ZEST V2 Styled RBA Rebuildable Atomizer (ZEST V2, 304 SS, Silver) at m.FastTech.com
Phenomenon Lite
$13.77 Free Shipping Phenomenon Lite Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (316 SS + Acrylic, Silver - B) at m.FastTech.com
Феномениве лајт и зест имаат ептен сличен ерфлоу, и нудат скоро идентично м2л искуство, разликата е мааалку поотворен ерфлоу кај Зест и дизајнот на тенкот.
Малку се комплицирани за викување, бараат ептен мала и точна количина памук, али чим ги разработиш и научиш, после се "феномен"-ални
И двата можат да се полнат одозгора со Игла-Флашичка или одоздола.
Базата им е без навои,со о-ринг е фиксирана, ептен добар дизајн.
BTW
И Nectar е одлилен м2л ако сакаш rdta тип тенк.
Исто и Doggy-Style е одличен (Нијанса по-неЕконимичен ако е пуштен памукот до дно на база)
Digiflavor GTA-MTL и 22 и 25.мм дијаметар се исто одлични м2л со редуцирот за ерфлоу,
Проблемот е што 22.мм не се наоѓа скоро никаде на лагер(сомнително)
25.мм верзијата мислам ја имаше на Gearbest, Sourcemore и Cigabuy.
The Hurricane(кец-от) , исто, топло го препорачувам и за м2л и за рестриктив д2л
$17.46 Free Shipping Hurricane Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (22.7mm, 316 SS + PC, Silver (w/ SS tank) - B) at m.FastTech.com
P. S
Ако сакаш, АПЛА традиционален m2l проверен тенк и ако не ти смета полнење низ дупче одоздола, тогаш препорачувам Kayfun Lite
$15.67 Free Shipping Kayfun Lite Plus V3 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (Kayfun Lite Plus V3, SS, Silver - B) at m.FastTech.com
(овој ми беше прв тенк у кариера,
SXK клон, го користам до ден денес,
плус набавив уште 2 исти/слични од SXK,
пошто ептен се добро изработени)
(Од овие што ги пишав, препоракчав,
скоро сите се 22.мм или 22.5,
К3 мини е 19.мм и Сирен има верзија со 25.мм дијаметар.
Јас лично не сакам ништо над 23.мм дијаметар...
И да не заборавам.
Chtulu MTL е 24.мм м2л тенк, наводно солиден за м2л, не сум го пробал, највеќе ради 24.мм димензиите и ради тоа што Busardo му најде доста маани)
Се извинувам на досадно-долгиот пост.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Има мнооогу добри м2л тенкови.
Последни што мене ме изненадија се
By-Ka V6
И
Phenomenon Lite/Phemomenon Zest.
Rose V2S е исто феноменален.
Доколку не ти смета малку покомплициран билд, можеш и тој да го земеш у предвид.
Можеш и Kayfun Mini V3 ако не ти смета 2.мл капацитет на течност,
А ако сакаш со поголем капацитет, топло ти го препорачувам
By-Ka V6
Лесен за билд, економичен, феноменална арома,лесен за полнење, џус флоу контрол, огромен капацитет 5.4-5.7.мл(Иако на ФТ го рекламираам како 3-3.5.мл,грешка е, собира мноооогу течност и релативно споро ја ПИЕ, мене еден тенк ми трае 2. Дена на 10.5.вати со 1.5.оми греач,
може да се користи и за м2л и за рестриктивен д2л)
Еве и линкчиња.
By Ka V6
$14.97 Free Shipping KA V6 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (SS + PMMA, Silver) at m.FastTech.com
Phenomenon Zest
$15.96 Free Shipping Phenomenon ZEST V2 Styled RBA Rebuildable Atomizer (ZEST V2, 304 SS, Silver) at m.FastTech.com
Phenomenon Lite
$13.77 Free Shipping Phenomenon Lite Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (316 SS + Acrylic, Silver - B) at m.FastTech.com
Феномениве лајт и зест имаат ептен сличен ерфлоу, и нудат скоро идентично м2л искуство, разликата е мааалку поотворен ерфлоу кај Зест и дизајнот на тенкот.
Малку се комплицирани за викување, бараат ептен мала и точна количина памук, али чим ги разработиш и научиш, после се "феномен"-ални
И двата можат да се полнат одозгора со Игла-Флашичка или одоздола.
Базата им е без навои,со о-ринг е фиксирана, ептен добар дизајн.
BTW
И Nectar е одлилен м2л ако сакаш rdta тип тенк.
Исто и Doggy-Style е одличен (Нијанса по-неЕконимичен ако е пуштен памукот до дно на база)
Digiflavor GTA-MTL и 22 и 25.мм дијаметар се исто одлични м2л со редуцирот за ерфлоу,
Проблемот е што 22.мм не се наоѓа скоро никаде на лагер(сомнително)
25.мм верзијата мислам ја имаше на Gearbest, Sourcemore и Cigabuy.
The Hurricane(кец-от) , исто, топло го препорачувам и за м2л и за рестриктив д2л
$17.46 Free Shipping Hurricane Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (22.7mm, 316 SS + PC, Silver (w/ SS tank) - B) at m.FastTech.com
P. S
Ако сакаш, АПЛА традиционален m2l проверен тенк и ако не ти смета полнење низ дупче одоздола, тогаш препорачувам Kayfun Lite
$15.67 Free Shipping Kayfun Lite Plus V3 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (Kayfun Lite Plus V3, SS, Silver - B) at m.FastTech.com
(овој ми беше прв тенк у кариера,
SXK клон, го користам до ден денес,
плус набавив уште 2 исти/слични од SXK,
пошто ептен се добро изработени)
(Од овие што ги пишав, препоракчав,
скоро сите се 22.мм или 22.5,
К3 мини е 19.мм и Сирен има верзија со 25.мм дијаметар.
Јас лично не сакам ништо над 23.мм дијаметар...
И да не заборавам.
Chtulu MTL е 24.мм м2л тенк, наводно солиден за м2л, не сум го пробал, највеќе ради 24.мм димензиите и ради тоа што Busardo му најде доста маани)
Се извинувам на досадно-долгиот пост.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Последна промена:
за жал малку ми се.