Прашање до постарите колеги.
Дали за прв семестар ми е НЕОПХОДЕН лап топ?:ermm:
Ќе ве молам ако може што побрзо одговор..Фала
Електро е преценет се учат глупости поисплатлива инвестиција е да завршиш за кувар и да отидеш во Авганистан отколку цел ден да се ѕвериш во мониторот за некои смешни 30 илјадарки.
Електро е преценет се учат глупости поисплатлива инвестиција е да завршиш за кувар и да отидеш во Авганистан отколку цел ден да се ѕвериш во мониторот за некои смешни 30 илјадарки.
А според тебе што е добар факултет. Или ти си од тие со 3 месеци во Александрија или Семос курсевите и после се знаеш а? И ти сакаш прва плата да земеш во македонија 2 000 000 денари?
Не јас сум од тие што прават пари додека ти и другарите "студирате".
Не јас сум од тие што прават пари додека ти и другарите "студирате".
По некое зборче за секој ако можеелектротехника - Грчев Леонид и Петкоски Спасе, математика - Бабаче Елена и Пиперевски Боро, физика - Баснарков Ласко и Георгиева Верка и структурирано програмирање Ѓорѓевиќ Дејан.
електротехника - Грчев Леонид и Петкоски Спасе, математика - Бабаче Елена и Пиперевски Боро, физика - Баснарков Ласко и Георгиева Верка и структурирано програмирање Ѓорѓевиќ Дејан.
По некое зборче за секој ако може![]()
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден