Најди ми ја God of War 3 Remaster за 5-6 долари.![]()
се наближува стим summer sale-ov почекај и среќно може да биде и 5 до 7 долариКај можи најевтино да се најде CS GO?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Дај кажете кога ке има попуст на Overwatch.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
бонус: Не ја купувајте на тој акаунт туку гифтнете си ја на главниот акаунтКупете си ОВ во Аргентајна, на нивниот Батле.нет, ќе ви дое помалце од 20€, околу 1000 и нешто беше последниот пат кога проверував, имаат некоја криза во Аргентина со валутата. Подолу можете да го видете графот кој го прикачив и падот, да не кажам крахот на валутата. И најважно од се Близард не ја ажурира цената во согласност, и затоа се случуваат вакви работи. Прочитав на нет дека можело вака да се прави, и дозволено било од Близард купување во други региони.
Dokolku imas problem so karticata, dodati si ja prvo na akaunto argentinski pred da ja kupis.бонус: Не ја купувајте на тој акаунт туку гифтнете си ја на главниот акаунтgg wp супер tip фала
Само што ги земав и јас за 113 денариУште 2 саати до завршувањето на летните попусти на Стим. Јас го земав Метро Редукс пакетот, кој сака да купи нешто нека побрза
Како по таа цена ?Само што ги земав и јас за 113 денари![]()
Сменет ми е акаунтот на руска адресаКако по таа цена ?
Глеам 7 евра е на стим
Ако сакаш пушти ми линк
, има голема разлика во цена со европа, доста се поевтини.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден