Не верувам дека е точно како на повеќето БТ слушалки + на кутијата пишува 6ч.
Не верувам дека е точно како на повеќето БТ слушалки + на кутијата пишува 6ч.
Според мене подобар звук, многу по удобни, меѓутоа звукот преку youtube е доста тивок.Предложете добри on ear бежични слушалки. Цена до 3000 ден.
Јас ги гледав овие:
Anhoch PC Market Online - Headphones JBL Stereo Tune 500BT Bluetooth Blue
Ако има некој предлог за подобри
Ми требаат за слушање музика
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Зошто е тивок преку YouTube?Според мене подобар звук, многу по удобни, меѓутоа звукот преку youtube е доста тивок.
Sony WH-CH510B
Најверојатно поради компресијата, ме зачуди и мене преку апликацијата од телефонот или апликации наменети за стримање на музика работи супер.Зошто е тивок преку YouTube?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Според мене подобар звук, многу по удобни, меѓутоа звукот преку youtube е доста тивок.
Sony WH-CH510B
Ова иде у портот на телефон?По препорака на @Андреј го земав Meizu Hifi Pro USB-C Phone Dongle DAC.
Нарачано на 30 декември, пристигна денеска на куќна адреса од Али. Цената беше 40 долари, и можам да кажам дека вреди секој денар! Слушалките( audio technica ath-m50x) се погласни барем за 20% од претходно, звучат одлично, мало и практично за користење и на телефон и на лаптоп.
Фала уште еднаш.
@Андреј заслужува Headphone Guru
QCY T5
Да во charging port за телефон и лаптоп ако има Type C излез. Мене ми беше воглавно за лаптоп.Ова иде у портот на телефон?
+100000000
За колку време ти стигнаа? Јас ги чекам веќе 20+ дена.
По препорака на @Андреј го земав Meizu Hifi Pro USB-C Phone Dongle DAC.
Погледнете го атачментот 83155
Погледнете го атачментот 83156
Нарачано на 30 декември, пристигна денеска на куќна адреса од Али. Цената беше 40 долари, и можам да кажам дека вреди секој денар! Слушалките( audio technica ath-m50x) се погласни барем за 20% од претходно, звучат одлично, мало и практично за користење и на телефон и на лаптоп.
Фала уште еднаш.
Некој да предложи budget засилувач како FiiO A3 со батерија. Или да не се мислам да го земам право FiiO A3.![]()
Буџет, за какви слушалки ти треба и дали ќе го користиш во движење?
Samsung AKG и Denon DJ HP1100, нема да го користам во движење.
Испратено од SM-N975F преку IT.mk форум апликација
Nekoj da mi predlozi dobri bluetooth slusalki do kaj $40+ ?
Не можев да најдам релевантни мерења од FiiO A3, гледам ти се свиѓа.
Имаш слушалки од 32 и 36 ома кои немаат потреба од којзнае какво појачало. Сензитивни се и евентуално тука кабелче како Meizu Pro ќе ти заврши работа за најмалце пари, кои во иднина можеш да ги вложиш во слушалки и да почекаш на E1DA 9038D.
Дали ке работи со адаптер type-c to micro и дали некој го има од форум за да сподели искуство.
Испратено од SM-N975F преку IT.mk форум апликација
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден