Како вака смееле да си дозволат - уште у Про серија ?Сликано со 14 Про Макс
Погледнете го атачментот 130973
Сликано со 15 Про Макс
Погледнете го атачментот 130974
Не знам како ова уште не го средија. Сликано е со 3 или 5х зум, не ми текнува точно, ама дебакл е ова на 15ката.
@oktar на апарати. Сеа ќе мора да се теши со Oppo.![]()
iPhone 15 Pro je najslabije ocenjen Apple Pro model ikada
Jedno novo istraživanje je pokazalo da je Apple iPhone 15 Pro najlošije ocenjen premijum telefon ikada koji je stigao iz kompanije Apple.benchmark.rs
За сѐ што внесуваш треба да платиш данок. Обично ако го носиш на рака нема да платиш.Дали некој има искуство со tax free при купување на iPhone од Швајцарија или Франција?
Што е потребно да се направи, дали треба да платам данок во Македонија за производот и дали смеам да го отворам пред да поминам граница?
Кој признал, пола му се простува, кој ви дава совет дека проблемите се реални, уште 50% поени.За тебе, кога те праша Октар не ти беше одговорот "нема уникатна мана" туку излажа.
Не си ја копај дупката подлабоко.
Ако пишуваш вакви коментари, среди ги фактите. Овде немам пишано. Во огласот имам. Темава е за Apple уреди дискусија, не за млеко нели? Млекото ќе го избришеш иначе, не е страшно. Не е расипан или скршен шпоретот.Чек, прво рече немал проблеми, па после рече дека имал. Тука, не во огласот... Уствари више нема везе, го истури млекото
Ако пишуваш вакви коментари, среди ги фактите. Овде немам пишано. Во огласот имам. Темава е за Apple уреди дискусија, не за млеко нели? Млекото ќе го избришеш иначе, не е страшно. Не е расипан или скршен шпоретот.
Дополнително инфо.
Телефонот да се продадеше на форумов, ќе беше со форумски попуст од скромни 2000 денари. Кој и да се јавеше, пишеше, како и тие што ме контактираа, ќе ги добиеа овие информации пред да го купат.
Телефонот се продаде надвор од форумов, за 99000 денари, и сите информации беа пренесени на купувачот. Рече ништо страшно, за некој апдејт ќе се среди.
Ако ви се црни нечиј профил, лик, име, сакате да се покажете морални или етички покоректни, кај мене тешко, со чист образ ќе спијам.
Демек тоа што пишуваш во огласи е лага, само во овие теми да ти веруваме? ОООООККККЕЕЕЕЕЈАко пишуваш вакви коментари, среди ги фактите. Овде немам пишано. Во огласот имам. Темава е за Apple уреди дискусија, не за млеко нели? Млекото ќе го избришеш иначе, не е страшно. Не е расипан или скршен шпоретот.
Дополнително инфо.
Телефонот да се продадеше на форумов, ќе беше со форумски попуст од скромни 2000 денари. Кој и да се јавеше, пишеше, како и тие што ме контактираа, ќе ги добиеа овие информации пред да го купат.
Телефонот се продаде надвор од форумов, за 99000 денари, и сите информации беа пренесени на купувачот. Рече ништо страшно, за некој апдејт ќе се среди.
Ако ви се црни нечиј профил, лик, име, сакате да се покажете морални или етички покоректни, кај мене тешко, со чист образ ќе спијам.
Што те мачи може да ми објасниш? Те интересира повеќе за телефонот, за Apple, или за мене?Демек тоа што пишуваш во огласи е лага, само во овие теми да ти веруваме? ОООООККККЕЕЕЕЕЈ
Мило ми еНишто не ме мачи, сѐ е јасно
Освен @Oktar нели, пошто он праша и не ги доби.
Има Скопје за 1250еу моментално што е добра цена.
Вчера стариот лапна 15ПМ од Ледиком, по IMEI check вика дека од Јапонија ги носат, и моделите се со обичен СИМ. 1320 еур излегува.Е сега прашањето е за кој пазар се телефониве, јас преферирам да имам СИМ наместо еСИМ, во време на 14ка СИМ моделите беа 50-100 евра поскапи од еСИМ.
Вчера стариот лапна 15ПМ од Ледиком, по IMEI check вика дека од Јапонија ги носат, и моделите се со обичен СИМ. 1320 еур излегува.
Колку даваш да ти донесам рибља плата од Котор?Нели се потрудиле да ги донесат од Јапонија, заслужуваат и 1350 да им оставиш!
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден