Сите тие не само во Ледиком,него во секоја мобилара што ги продаваат како нови,само телефони без кутии и тракатанци се refurbished.Дали некој знае какви се ајфоните што ги продаваат моментално во ледиком без кутии, огласени од нив како експонати?
Сите тие не само во Ледиком,него во секоја мобилара што ги продаваат како нови,само телефони без кутии и тракатанци се refurbished.Дали некој знае какви се ајфоните што ги продаваат моментално во ледиком без кутии, огласени од нив како експонати?
Ако се размислуваш за некој од горе наведените ипхони . Гледај само од ипхоне 6с или ипхоне се па нагоре . Како се надградува софтверот на иос ке имаш многу лагирање . Ова е мое искуство пошто ги користев паралелно 6 и 6с се осекаше драстична разлика но само од како се инасталираше иос 11 .Дали вреди сега да се купи некој од постариве модели на Apple(iPhone 6,6s,SE)?
Користам S6 ама не сум задоволен а и досега не сум користел iPhone па сакам да пробам како работи iOS.Би ми биле од корист мислењата.Поздрав![]()
Освен 6s друго ништо од наведениве.Дали вреди сега да се купи некој од постариве модели на Apple(iPhone 6,6s,SE)?
Користам S6 ама не сум задоволен а и досега не сум користел iPhone па сакам да пробам како работи iOS.Би ми биле од корист мислењата.Поздрав![]()
7 plus za kamera i baterija, ajfon 8 neznamАјде кога ја зачнавте темата, што е подобар избор моментално (според цени во мобилари), iPhone 7+ или iPhone 8?
Ајфон 7 плус е многу подобар од ајфон 8,7 плус има 3гб рам,поголема батерија,поголем дисплеи,подобра камера.Ајде кога ја зачнавте темата, што е подобар избор моментално (според цени во мобилари), iPhone 7+ или iPhone 8?
Дали вреди сега да се купи некој од постариве модели на Apple(iPhone 6,6s,SE)?
Ајде кога ја зачнавте темата, што е подобар избор моментално (според цени во мобилари), iPhone 7+ или iPhone 8?
11.4 samo beta mislamЗемен е ипхоне х со ios 11.4 не е апдејтуван на 11.4.1 па дали може да се jailbrake . Дали сум јас грешка или можеше до 11.4 а нагоре неможеше . Одмна не сум ставал cydia . Па ако може некој по упатен да помогне . Ако може да ми посочи и страна за cydia .
Proveri na /r/jailbreakА пошто овој не е бета пак немам срека значи или. Пошто и јас така нешто читав бета 3-4 од иос 11.4 . Ама не бев сигурен .
Фала на инфо . Ама како што спомна само бета верзија иос 11.4 бета 3 може да се инсталира cydia . За 11.4 ке треба изгледа уште многу да се чека :/Proveri na /r/jailbreak
I wouldn't hold my breath. Попрво ке искочи за 12ка него за 11.4.Фала на инфо . Ама како што спомна само бета верзија иос 11.4 бета 3 може да се инсталира cydia . За 11.4 ке треба изгледа уште многу да се чека :/
S9+ ке работи подеднакво добро и после 3 години, за овие два погоре незнам. Незнам зошто го ставашво конкуренција 7+ кога S9+ оди по таа цена. 4.7" екран во 2019-та скоро е комедија. S9+ е тоа што треба да се земе штом даваш толку пари, не S9.Дечки пред да отворам тема сакам да прашам.. Во план сум да земам телефон, е сега пошто ќе биди малку поскап несакам да слушнам за менување наредниве 3 години...
Е сега дилемата е околу S9 или 7 Плус..
Кој би бил подобар сега и после 3 години ? Не ми е битно дали е андроид или иос.. Едино S9 ката што ми прави повеќе филм со заоблениот екран...
Иако повеќе ми прави мерак иос,искрено не би идел на 7 плус,сепак е постар модел,и не се споредува плус еден со друг модел.Кога би одбирал од овие два,дефинитивно би го одбрал с9.Дечки пред да отворам тема сакам да прашам.. Во план сум да земам телефон, е сега пошто ќе биди малку поскап несакам да слушнам за менување наредниве 3 години...
Кој би бил подобар сега и после 3 години ? Не ми е битно дали е андроид или иос.. Едино S9 ката што ми прави повеќе филм со заоблениот екран...
Apple закажа евент за 12 септември, јас би почекалДечки пред да отворам тема сакам да прашам.. Во план сум да земам телефон, е сега пошто ќе биди малку поскап несакам да слушнам за менување наредниве 3 години...
S9+ ке работи подеднакво добро и после 3 години, за овие два погоре незнам. Незнам зошто го ставашво конкуренција 7+ кога S9+ оди по таа цена. 4.7" екран во 2019-та скоро е комедија. S9+ е тоа што треба да се земе штом даваш толку пари, не S9.
Добро што е чудно ?S9+ ќе работи подеднакво добро по 3 години?
7+ е со 4,7 инчен екран?
Wtf...