kjosmofon
Баниран/a
јас занм кој е најдобар за тебе, али џабе да ти кажам, ми ги бришат постовите ако го спомнам.
Ние кажуваме реален совет ,а вие хејтање еј ај сега кој хејта или тролање
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Драпај си мадињата:
Притисокот на корисниците ја намали цената на батеријата на Apple ⋆ IT.mk
Кој ќе им верува на Епл после години нефер однос и лажење мене не ми е јасно.
Аха... фејк њус
Кој му е кОр бизнис?
Кој ќе им верува на Епл после години нефер однос и лажење мене не ми е јасно.
да ги фатат дека мачат деца пак ќе ги фалат.
This post sparked my curiosityApple iPhone battery 'EXPLODES' in store injuring seven and sparking emergency evacuation
The Switzerland store was immediately evacuated with 50 customers and employees spilling out into Bahnhofstrasse - one of the world's most expensive and exclusive shopping avenues
iPhone battery 'explodes' in Apple store injuring seven
Не е најлоша. Ама е една од најнечесните и убедливо нај алчните компании out there.Готово, епл најлоша компанија ова она
Така ЈЕНе е најлоша. Ама е една од најнечесните и убедливо нај алчните компании out there.

Хејтери на ајфон уште киснете на темава бе?
![]()
Епа кога обожавателите нигде ги нема да го пофалат...Хејтери на ајфон уште киснете на темава бе?
![]()
Ај мала помош. iPad 2ка, мајка ми и се изгасил таблетот и као наводно магично и се појавило Activation Lock. Лозинка не си знае, не ни има пристап до icloud адресата. У дуна отидов, ми рекоа да се јавам на Apple они наводно ќе ми кажеле. Вртам точно 2 саата, и никој не се јавува. Има ли некој друг начин да се одклучи? Прв сопственик сум со цела документација, ама од Дуна ме одбија. Предлог?
А, каде им е support-от лоциран т.е. која временска зона се?Аpple, ама у работни саати. Не е Епл бензиска пумпа 24/7![]()