Ќе си направиш US Account и ќе си купиш US Gift Card од eBay = профит.Ме интересира, дали некој знае, кој „giftcard“ работи за кај нас, гледам има iTunes "UK/US/AU/DE" ... или никој не работи, или па било кој![]()
View: https://youtu.be/1Mtiia37kdc
Ова Iphone X, бомба за барерија, го мачка Note 8.
Телефонив нема некоја маана, да беше цената попристаона, или да беме држава од белиот свет, каде просек плата е 2000 еур а не 300 еур. И те како вреди да се купи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лееее дробењеее ги згази сите со батерија, џабе им се бројките на самсунг ноте
Можно е да е подобро оптимизиран. Од друга страна, разликата во резолуција па и не е толку мала. Плус, никој не примети дека само на Note-от му стигна нотификација во меѓувреме? Ако е тој подесен како daily driver, а другиве не, што правиме со синхронизацијата на апликациите?
Sent from my iPhone 7
Да го изгледав све исто пушти, самсунг се изгаси, зверот iphone X уште 18%
Sent from my iPhone 7
Sent from my iPhone 7
Нема везе тоа битно Самсунг си го пафна и у батерија, за процесор и камера не праам ич муабет, iPhone е КЛАСА за самсунг
Sent from my iPhone 7
iOS 11.1.1 Live
Ако е повторно така, зашто епл не ги пушта новите модели напролет, па коа ќе фане ладно да го напраат истиот модел само едно S додадено во кој сите претходно проблеми се решени а башка нов модел...Iphone 8/X се гасат на ладно пак, ова се заебавате или сериозно? Неам време да се замарам и да барам а баш ме интересира дали пак ќе бидат сезонски уреди наменети за пролет и лето само како и претходните модели.
Што се случува кога ќе пробаш да инсталираш апликација? Ти бара пасворд?Дечки може ли помош. Кај девојка ми на ајфонот не дава да се симнува никаква апликација ни па да се надгради. Пробав да го ресетирам пасвордот и да направам нов и пак исто се појавува. Apple ID is disabled. Помош?
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Пасвордот си го прифакја ама откако ќе го прифати се појавува Apple ID is disabled, на било која апликација.Што се случува кога ќе пробаш да инсталираш апликација? Ти бара пасворд?