На сам аватар е ај загледај сеМене уште едно топче ми фали, она што прикажува дали членот е онлајн во моментот или не.![]()
Да не ти оди маусот на десно?Има шанси линкот горе со „нови мислења“ да се премести крајно десно после „означете како прочитани“ како што беше претходно?
Дали ќе може овој бројач на страни да биде поставен исто и на врвот на темата, се ми се чини дека имаше порано таква опција, за да не се скролам надолу секогаш.
Грешка си,Исто така, не знам дали е спомнато поназад, ама кликање на линкови од нови мислења sidebarот скоро секогаш носи на првата страна, порано бар не носеше на најпоследната ама беше блиску, сега секогаш треба да стиснам на последната страна за да ги видам новите мислења.
Грешка си,
Новите мислења во sidebar ако добро приметиш се делат на БОЛДИРАНИ и ОБИЧНИ. Ако се Болдирани тогаш во таа тема имаш непрочитани мислења, и те води до првото непрочитано, а ако ти се прочитани те носи до последниот пост во темата.
Еве ја пропер темата, да пишам дека новиот дизајн ми се допаѓа. Пофалба до тимот, пред се се кладам до fatality највеќе, така?![]()
Уште па и скромен е.. уште еден поен за Фаталити!Тимот, убаво кажа. Заслугата е до сите![]()
@Fatal1ty_ ако не се лажам, после апдејтов форумот почна да ми персира. Кога ќе стиснам лајк на некој, пишува „Вие“ (inb4 некоја смешка за multiple personality disorder). Треба да има опција да се смени во „ти“ ама не можам да ја најдам... дај кажете каде е или направете да има, јас сум далеку од човек на кој треба да му се персира.
замислувам како љубезна службеничка или продавачка што ми помага/ме услужува
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден