riki_staff
hello world
- 28 ноември 2015
- 480
- 202
А колку време се чека за диспут?Јас отворив на 23-ти но сеуште пишува дека е во процес...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ова почнува да врти од денот кога ќе ја шипнат нарачката.buyer's protection time
Знам, затоа реков за месец и пол, дваОва почнува да врти од денот кога ќе ја шипнат нарачката.
А зошто не и пратиш ??за навлажнувач на воздух од царина бараат фактура, потврда од биро за лекови од лекар нешто втф, пишува за 10 деена ако не доставам ке ја вратат на продавачот, неможам да барам сега потврди, нека поминат 10 дена нека ја вратат.
како да отворам диспјут: рефунд онли или ретурн гудс?
истиот тракинг број ке биде?
А зошто не и пратиш ??
Print screen од електронско банкарство сигурно имаш , во pdf и screen ордер од нарачката
5 минути е работа за да си го земеш , а да го вратат па dispute да отвараш па зошто враќаш па ова па она ќе се докажуваш , и на крај може и да не ги добиеш парите бидејќи е стигната од биро за лекови потврда и од специјалист лекар, тоа ми е компликации безвезе...
а од биро за лекови потврда
Ако тргнеш по тие лавиринти ни 20 дена нема да ти стигнат, но ајде, можеби грешам, пробај ако имаш време и врски за да завршиш работа побрзо.5 минути е работа за да си го земеш
Ќе го изгубиш диспјутот 98.3%за навлажнувач на воздух од царина бараат фактура, потврда од биро за лекови од лекар нешто втф, пишува за 10 деена ако не доставам ке ја вратат на продавачот, неможам да барам сега потврди, нека поминат 10 дена нека ја вратат.
како да отворам диспјут: рефунд онли или ретурн гудс?
истиот тракинг број ке биде?
А колку време се чека за диспут?Јас отворив на 23-ти но сеуште пишува дека е во процес...
Toa mi enaracano na 10 novemri, pominaa tie 60 dena , jas uste go nemam dobienoЌе го изгубиш диспјутот 98.3%![]()
Имаш официјално според тракинг дека е стигнато во МК. Што ќе ставиш на диспјутот?Toa mi enaracano na 10 novemri, pominaa tie 60 dena , jas uste go nemam dobieno
Дека е вратено назад,Имаш официјално според тракинг дека е стигнато во МК. Што ќе ставиш на диспјутот?
Ок штом си решил. Барем пиши после дали си успеал да го добиеш диспјутот. Се што треба да направиш е да доставиш принт скрин од нарачката и од уплатата ако веќе ти бараат.Дека е вратено назад,
како и да е како што пишаа погоре ке пробам само со принт скрин, извештаи од бироа и специјалисти нема шанси да барам.
На бајачка под хитно. И extend buyer protection. Ако ти се растече нос случајно, да можеш диспјут да отвориш.
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден