За тие 2-3ца шо не ни пробаа ќе има некоја утешна награда?
Море дај нешто со женичката да се занимаваме, троа малку да зачиниме доживљајЧеститки до Бањифико, со здравје да си играте со џуниор.![]()
Sto ke ti e memoriska koga sve na telefonot u storage negov ti prakja snimki od sekoja detekcija na dvizenje?** Иако пишува дека поддржува макс 32GB мемориска, ставив 128GB и нема проблеми.
За да можеш да моташ наназад X денови и да имаш целосна историја. На телефон само го пуштам за stream.Sto ke ti e memoriska koga sve na telefonot u storage negov ti prakja snimki od sekoja detekcija na dvizenje?
Ne ti treba taa opcija. Aktiviraj samo pri detekcija da snima i ke bides prezadovolen. Stavi samo na moderate detection. Gi imam site vrsti na kameri i ako kupuvav taka za sekoja memoriska od 32-128gb kaj ke mi bese krajotЗа да можеш да моташ наназад X денови и да имаш целосна историја. На телефон само го пуштам за stream.
Кај треба да контактирам за поддршка со ова нарачкиве? Иам прашање од аспект на адресиве за достава. Thanks.
Дечки, дај бидете сериозни малце не не заебавајте вака.НО, тоа не е сè!
Нексио се придружува кон честитките и со нивна помош ви го нудиме следниов производ:
![]()
Гејминг столче ThunderX3 TC3 црвена боја ⋆ IT.mk
Ова гејмерско столче е направено со ергономски дизајн и прилагодливи перничиња за глава и грб и овозможува да се чувствувате удобно и опуштено секогаш кога сте на компјутер. Одликувајќи се со комбинација на уникатен дизајн и висококвалитетни материјали, вклучувајќи AIR Tech, врвна кожа со шара...it.mk
Аууу, ако бе, ако...НО, тоа не е сè!
Нексио се придружува кон честитките и со нивна помош ви го нудиме следниов производ:
![]()
Ова гејмерско столче е направено со ергономски дизајн и прилагодливи перничиња за глава и грб и овозможува да се чувствувате удобно и опуштено секогаш кога сте на компјутер. Одликувајќи се со комбинација на уникатен дизајн и висококвалитетни материјали, вклучувајќи AIR Tech, врвна кожа со шара...it.mk
Дали е ако внесиш друга адреса за достава од таа за наплата, не ја гледаат и доставуваат на адресата за наплата?Кај треба да контактирам за поддршка со ова нарачкиве? Иам прашање од аспект на адресиве за достава. Thanks.
I don't get it, цената е иста како и да отидам директ од Нексио да го земам во моментов...НО, тоа не е сè!
![]()
не е бе, еве во мистери бокс сексијата:I don't get it, цената е иста како и да отидам директ од Нексио да го земам во моментов...
Погледнете го атачментот 126646Погледнете го атачментот 126647
Ја гледаат.Дали е ако внесиш друга адреса за достава од таа за наплата, не ја гледаат и доставуваат на адресата за наплата?![]()
не е бе, еве во мистери бокс сексијата:
Дали е ако внесиш друга адреса за достава од таа за наплата, не ја гледаат и доставуваат на адресата за наплата?![]()
МораФГо најдов, ама линкот на ботот е безвезе малце пошто те носи до регулар продавницата со регулар цената за регулар луѓето... ботска класика... Столе... хе хе

Има кај мене. Не ми пративте тастатура што постирав пред ботоФ...Поради обемот на нарачки, можно е да е направена некоаја таква утка.
Плс пиши на [email protected] ако немаш добиено, ќе најдеме чаре

I don't get it, цената е иста како и да отидам директ од Нексио да го земам во моментов...
Погледнете го атачментот 126646Погледнете го атачментот 126647
Ах, само во мизтери бокс ако отидеш дава цена со попус'
Погледнете го атачментот 126648
Како и да е, тоа не е јасно видливо од линкот во постот на ботот.
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден