Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
@badxboy наслов е Ваши Photoshop креации
Чашите не си ги ти направил.
зошто мислам така
Прво едноставно се гледа дека коцките се правени со некој кој има поголемо искуство во цртање, а додека текстот Bad Boy на чашата е од некој кој нема толку искуство,
добро и да си ја направил ти сликата,
јас едноставно би се срамел да ги покажам останатите слики со жените(прееепочетнички 2,3 слоја)

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
defocusedmagichz1.jpg

Онака за нова година :)

EDIT: Место year сум напишал ywar :)

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
Што има тука смешно,за почеток одлични се :)) Динамик елката е супер :)

M.D.K

read-only
5 декември 2008
7
2
Dude... Не сум перфектен... But you've got issues :D
зависи у моментот како сум инспириран, обично хорор фотки праам најголема реакција извлекувам од нив :)

@M.D.K
Респект. Стварно добри фотки :bravo:
фала, фала :)

хаха екстра... added you on devart ;)
неам време за на deviant да враќам на коментари/watches/faves :( али коа ќе иам ќе те аднам ;)

...инаку сеа иам за поправање 8-9 кецови у школо, не сум толку активен на форумов и уопште на нет, али додадов нови ствари, ако му се глеа на некој имате све тука...повелете :) (у папката „Minor manips and retouching“)

еве дел од нив...

The Look In Her Eyes

Kiss From A Rose

Missing Him

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.785
33.895
roka.mk
Еве една Новогодишна и од мене.....(Инспирацијата за елката ја видов од еден сајт)
X-mas_Tree.jpg

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Мило ми е што ви се допаѓа елката, фала момци...

Инаку astojkovski супер ти се рендерите ко за почеток, го кажувам ова оти судејќи по претходните креации знам дека можеш повеќе, имаш талент и осет за графика... btw би ти бил благодарен доколку напишеш еден туторијал, како си го направил она glassy лого :) затоа што и јас сум почетник во 3д моделирање но уште се запознавам со интерфејсот на 3ds max. Ептен сум нубер

@fatal1ty_: Супер е елката, обечава :) Јас би ја сменил позадината со обичен црвено кон бордо radial gradient и би ги поправил оние полукружни линии на елката.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Дај бе дечки... :) Арчете малце време појше на сликиве пред да ги стаите тука. Ве молам.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно