https://torrentfreak.com/denuvo-crack-video-rumors-excite-pirates-160628/
Ќе гори?
DENUVO паѓа?
Дека нема шампањ да отворам ако го бајпаснат смрдливото.
Ќе гори?
DENUVO паѓа?
Yup, се купуваНа Stream Се купува ли со виза дебитна/кредитна од нашиве? Гледам CS GO е за 7 еура на 50% попуст.
Баш сакав во другата тема кога бараше пиратска да ти пишам да си ја купиш, оти компетитив е д шитот. Цепај
На steam, G2AДали некаде може да се најде евтин клуч за CS:GO?
Некој да не знае од каде може да се купи Minecraft најевтино?
25 евра од официјалниот дуќан некако скапо ми се гледа.
Сигурно е g2a? Гледам многу го фалат тука ама на англиски форуми само се жалат луѓе, украдени биле кодовите, не им стигале итн итн.Неможеш да ја најдеш многу ефтино, не е на стим па нема црно-сиви руски канали за добри дилови. На G2a.com е 21 долари и плус пејпал фее околу 23 мислам. Поефтино не сум ја видел.
Сигурно е g2a? Гледам многу го фалат тука ама на англиски форуми само се жалат луѓе, украдени биле кодовите, не им стигале итн итн.
Sent from my Idol 3 using Tapatalk
Отварајhttps://torrentfreak.com/denuvo-crack-video-rumors-excite-pirates-160628/
Ќе гори?
DENUVO паѓа?
Сега и јас приметив на рарбг. Ајде честито.
Сега видов што како, ова изгледа нема да потрае
краковите за 3-те игри користат експлоит на стим да мисли дека играш демо, ова брзо ќе биде печнато.
Yesterday, Voksi surprised everyone with his bypass for DOOM. And – as we have guessed – that very same method was in Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider and Inside. Yeap, while these are not proper ‘cracks’, they are working methods via which players can play the aforementioned games.
In just a day, Voksi was able to use his method and create bypasses for Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider and Inside.
This method takes advantage of DOOM’s demo appID and tricks Steam into ‘thinking’ that gamers are playing that demo instead of the real games.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден