MartinGR1MR
hello world
- 14 јуни 2014
- 165
- 71
Што мислите за телефониве... Галакси А3 и ХТЦ Оне .... добри ли се и слично некоја препорака....
За А3 незнам искрено но, хтцто ти е флуидност и тоа огромна флуидност апдејти до денешен андроид и онака ок камераШто мислите за телефониве... Галакси А3 и ХТЦ Оне .... добри ли се и слично некоја препорака....
Според симптомите - DHCP серверот на рутерот е укомиран и не ти доделува динамички адреси. Фино лепо ѕирни кај другиве која им е IP адресата и гејтвеј и додели си статичка што е од тој опсег. Ако те испцуе дека веќе постои таква, смени ја за едно бројче. После некое време ќе се ресетира рутерот и ќе ти додели (ако те мрзи да чепкаш сам) и веќе ќе немаш проблем и пак ако се укомира.Луѓе мoментaлнo сум вo грцијa и вo aпaртмaнoт кaј штo претстoјувaм никaкo немoжaм дa фaтaм wifi интернет.Сигнaл и лoзинкaтa е тaa нo при кoнектирaње дoбивaм нештo вo oвoј стил obtaining ip adrrese и вooпштo немaм интернет.Нaспрoти тoa oстaнстите кoи претстoјувaaт имaaт интернет.Имa ли нештo штo требa дa се пoдеси.дa не знaе некoј?
Дa нaпoменaм декa вo тaверните кaј и дa се зaкaчaм нa вифи имaм.Епa Мaкедoнци пoмaгaјте
Кај мене е Settings ->About-> Network->
Погледнете го атачментот 32138
треба да го направиш истово кај некој што е веќе конектиран...
Според симптомите - DHCP серверот на рутерот е укомиран и не ти доделува динамички адреси. Фино лепо ѕирни кај другиве која им е IP адресата и гејтвеј и додели си статичка што е од тој опсег. Ако те испцуе дека веќе постои таква, смени ја за едно бројче. После некое време ќе се ресетира рутерот и ќе ти додели (ако те мрзи да чепкаш сам) и веќе ќе немаш проблем и пак ако се укомира.
Важи и во други земји, не само кај ружниот сосед.
Ти пишав и ја претходно - ако ти се оправи еднаш (да се ресетира рутерот), веќе ќе немаш проблемда и после кај
во ред кога ке ја видам што е следен чекор.Каде да ја внесам оваа статичка ?
АПДејт се оправи некако работава.Фала многу на помошта момци
Се жалат на осветленоста на екранот, слаба била.Вреди ли ZenFone 2 за парите? http://www.anhoch.com/product/37966/asus-zenfone-2-ze551ml-4gb32gb-lte-dual-silver
Пробано ,пишавА да си пробаш со друг полнач, да не рикнал тој?
Најверојатно е до microUSB портот на телефонот, може да е разлабавен од користење или оштетен.Дечки имам еден проблем,ми треба помош!Имам Самсунг с3,батеријата не ми држеше,а у последно време почна и многу споро да се пуни.Си викам ај рикна батеријава скроз,си отидов фино лепо си земав батерија нова,си држеше топ вчера.Ја испразнив до крај за да ја полнам ама коа ја стаив на полнење - пак ист проблем!Пробав и со друг полнач и на друг штек - џабе!5-6 саати му требаат да се напуни!
Давајте совет што да праам?Дали треба на сервис да го носам?Ако има некој од ск тука сервисер нека пише
пс.Му напраив и Мастер ресет и пак џабе!
Фала однапред
Пробав со 4 различни пуначи и кабли,изгледа е до усб портот.Да дадеш предлог за добар и брз сервис каде да го однесам?Најверојатно е до microUSB портот на телефонот, може да е разлабавен од користење или оштетен.
Многу важно е и дали проба со друг USB кабел на ист полнач, но и на друг полнач со различен кабел.