Ти ја избра темава или ти ја доделија?Епа имам тема со наслов "Тродимензионалниот свет на 3ds Max" општо некои најосновни работи да објаснам ми треба
ако англискиот ти оди тешко, можам да замислам 3DS MAXепа токму на македонски ми треба материјал бидејќи преведувањето ми оди тешко поради некои поими кои се користат
таа тема ми ја доделија, па затоа и треба да се фатиш за да научишТи ја избра темава или ти ја доделија?
Ако ја избра зашто се фаќаш за оро што не го знаеш?
англискиот не ми претставува проблем туку изразите како Skinning, rendering и слично се проблемот не се преведуваат на македонски иако го знам нивното значење не можам да најдам соодветен збор во тоа е проблемот, али добро скоро готов сум со проектот па ќе видиме резултат![]()
а ти горански демек јак типац си на форумов или имаш проблем некој со самиот себе?А ова за кој предмет ти е? Македонска литература и правопис?
а ти горански демек јак типац си на форумов или имаш проблем некој со самиот себе?
постов беше заради то шо барав помош, а не ти да коментираш дали знам англиски или не, ако беше за сарказам сигурен сум дека има посебна секција или друг форум за сеир па слободно отвори и позаебавај се таму
грефче најобично кое нема попаметна работа во животот освен да изгрува јаки типац на интернет каде и баба може да биде секс бомбаoo yeah!
грефче најобично кое нема попаметна работа во животот освен да изгрува јаки типац на интернет каде и баба може да биде секс бомба
објасни го тоа на денешнава "паметна" раја, бидејќи очигледно тој се родил сезнајко (се освен култура научил) па сега им се потсмева на другитеЧленот бараше материјал на македонски заради терминологијата од област која што не ја познава што е барање сосема на место.
А јазик се учи ама култура изгледа тешко се стекнува...