Има ли опција тапаталк да не дава нотификации за ствари кој сум ги проверил од пс ?:angry:
Да да,работат ама звук да зголемам намалам морам преку телефонот,дугмето на слушалките не реагира,незнам зашто е така.Дали треба нешто да подесам,незнам.
Има ли опција тапаталк да не дава нотификации за ствари кој сум ги проверил од пс ?:angry:
Во Македонија мислам дека тие абдејти доаѓаат околу 2-3 месеци подоцна макс.
Не верувам,рано е сепак.Ама ке пробам@dejan_str да пробаш преку KIES да го абдејтуваш?
Дали некој Доби абдејт 4.3 за Galaxy S4 i9505 ? Читам нешто денес дека почнале да пуштаат абдејти и дека секој момент треба да се добие абдејт,но кај нас можда ке биде покасно(којзнае).АКо има некој инфо нека сподели
Ако чекаш OTA апдејт може и 6 месеци да касни, ако ти е од оператор ромот. Апдејтувај со один уште вечерва.
Конечно лагот го решиле а![]()
Има во диалер кога влегува (она црно) , у пораки и на home button ако е укл s-voice.Имаше лаг?не сум приметил
Има во диалер кога влегува (она црно) , у пораки и на home button ако е укл s-voice.
не е лаг тоа со home кога е уклучен S-Voive.S-Voice се активира со 2 клика на Home,и доколку не е исклучена таа опција кога ке кликнеш Home те чека 1 сек-2 дали ке притиснеш уште еднаш за влез во S-Voice .Незнам зошто го потенцирате тоа како лаг?а тоа црното во диалер веќе жити лагот.Тачот е експресно брз,не лагира,све работи брзо а сега ке работи уште побрзо.
Абе туку ту HTC one имаш купено,ја пак чудисе кај ги најде маниве на S4Ја пак ти објаснувам подобрувања на S4 цц ццц Ок не те жиљосвам
![]()
Човек врска нема што имам купено . Самсунг имаа лаг у диалер и тоа секој го знае . Ако се исклучат анимации се решаваше проблемот . Добро е ако го средиле овој проблем зошто со години се влече. Ако ме прашаш мене самсунг се многу подобри од хтц.
a nasive so se od mobilari od pickumaterinu noseni koga ke imaat update?? od kaj znaeme za koj pazar se po difolt?
Се дупчам беOк е све тоа,но на многу места го среќавам како лаг случајот со Home копчето кога е активиранa S-voice komandata .Инаку во диалер црноиот простор е повеќе проблем со анимацијата глупава од самсунг него класичен лаг,така да не излегуваат бројките додека анимацијата не заврши,а таа не е прецизна по себе.Фактички уште мили дека трае анимацијата а гледаш црн простор.Затоа со исклучување на анимација се решава проблемот,но сепак не целосно.Може да се нарече лаг,но причината е најмногу од анимацијата што стварно е глупаво.Што редат анимации кога не работат како треба.
OK батали тоа . Оди на sammobile симни апдејтод . Симни один и инсталирај го . Се е регуларно , ни рут ни ништо не е . Не го чекајте за Мк , освен ако не сакаш да не ти се направи . factory reset . Ај овие што имаат хтц неможат без да отклучат бутлоадер да стаат . Ама самсумг има една прекрасна работа Download mode .