uzashen neergonomski layout poradi pogolemiot broj na bukvi, nepostoechki (so pravo) deadkey layout da pomogne so toa. Taka shto ne, ja nema na site uredi out of the box, bar ne kako shto treba.Зошто би се примала од испраќач ако е стигната во Македонија?
Туку кажувај ако ти треба помош за кирилицата, сега ја има на сите уреди, само два клика требаат и готово
ne znam?Зошто би се примала од испраќач ако е стигната во Македонија?
pratkata uste ti e vo Holandia,koga ke bide vo MK ke ti ppisuva vo Posta 1006 ili vo Posta 1005Greshka vo orignalniot post, statusot kaj nas e " Pratkata se prima od Ispra}a~", i toa e problemot, kaj nas ne pishuva deka e stignata, na postnl.nl stranata kazhuva deka e vo drzhavava stignat ana 9ti januari.
postnl.nl tracking vika deka mi e stignata na 9-ti jan kaj nas. Imam komentar podole kade shto go objasnuvam ova. Taka shto ne znam shto se sluchuva.pratkata uste ti e vo Holandia,koga ke bide vo MK ke ti ppisuva vo Posta 1006 ili vo Posta 1005
денес имам двизење на пратки кој ми беа заглавени од 29 декември 2025 и пројдоја Пошта 1006 и во Пошта 1005
фала курцу
Вау!!! И заради тоа ќе бидеш еден од тие што на форумот ќе пишува латиница за инает? Една во триесет пораки е на латиница.uzashen neergonomski layout poradi pogolemiot broj na bukvi, nepostoechki (so pravo) deadkey layout da pomogne so toa. Taka shto ne, ja nema na site uredi out of the box, bar ne kako shto treba.
…
epa taka nekako mi e koga pishuvam kirlica na tastatura, go so gomna primerov. A zoshto tolku pritisok za ova, shto se opteretuvash tolku za kako nekoj nepoznat pishal?Вау!!! И заради тоа ќе бидеш еден од тие што на форумот ќе пишува латиница за инает? Една во триесет пораки е на латиница.
И да, и со го*на на ѕид да пишуваш ќе се чита, ама ем ќе смрди ем нема да го личи…
Аман, некултурно е. Писмото македонско е кирилица. Значи ти си неписмен? Страшно изгледа. си видел англиски, албански, кинески, арапски на кирилица? Сигурно има причинаepa taka nekako mi e koga pishuvam kirlica na tastatura, go so gomna primerov. A zoshto tolku pritisok za ova, shto se opteretuvash tolku za kako nekoj nepoznat pishal?
Обично, при одење на гости (или посета на сајт), некако се подразбира дека позитивен бон-тон е да се покажи малку почит кон домаќинот.epa taka nekako mi e koga pishuvam kirlica na tastatura, go so gomna primerov. A zoshto tolku pritisok za ova, shto se opteretuvash tolku za kako nekoj nepoznat pishal?
И мене ми стигна порака за 4 пратки. Тешко дека утре ќе ги донесат...Дали утре ќе работат? Зошто сеуште нема апдејт Транзит - NOVI PRATKI . Ќе видеме. Ако не утре тогаш во Понеделник или Вторник. Ќе пишам овде ако добијам нешто да известам.Да ве известам да знаете
Од ВИАпост добив порака дека ќе ми ја донесат пратката од оние RR....HU што беа заглавени. Значи тргна чистењето на тие
Мислам дека утре ќе ја донесат, ако нешто не се заглави.
Нема откуп, барем така пишува
Нарачана на 1.12...
Има добри квалитетни работи на алиекспрес не е се за евтини работи. Зависи како бараш и што бараш.
Не може да има толку малку пратки, колку што они можат да не работат!Да кога нема да купува многу народ, ќе оди побрзо царинењето, нема да има толку пратки да се мачат цариниците да работат, така да мислам во иднина ќе биде многу побрзо.
Абе сеа. Дури и критериумите за вработувања драстично ги смалија ама пак ниту работат ниту одат на работа. А и ако може да се возат и коли без дозвола…Не може да има толку малку пратки, колку што они можат да не работат!
20% of tax fees + DDV na s.MKDДајте прекинете со тие глупости, нема поента, па нема поента, нема поента за ефтини џиџи миџи стварчиче како од Тему, но за квалитетни производи ите како има поента, по одреден основ, секако сме отсечени од повеќето европски продавници бидејќи не сме членка на ЕУ и немаат испорака до нас, уште Али нека ни го земат и ќе бидеме ептен уништени. Со Али бар имаме пристап до одредени кинески производи и брендови како на пример
![]()
En stock, smartphone Honor Win, écran OLED 6,83 pouces, 185 Hz, appareil photo 50,0 MP, batterie 10000 mAh, charge 100 W, IP69, Snapdragon 8 Elite Gen 5 OTA - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
На шо ги следиш овие MK000102616R ?Пратка од 810ден вредност. Со новите МКххххR кодови.
Сеуште е на креирана нарачка.
Погледнете го атачментот 158211
track.els.mk/mk/бројчетоТука. И ќе чекаш да се појави на нивен сајт кога ќе се креира порачка.На шо ги следиш овие MK000102616R ?
Sent from my SM-A256B using Tapatalk
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
USB Flash Drive Type-C 256GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/256GB
1.480,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден