Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

IT.com.mk / CableTEL CS:Source сервер

TaRZaN

read-only
10 август 2009
1
0
abe luge CS source ne e novost vo Makedonija. Se igrase turbo na telekabel i cabletel serveri koi postoea 3 godini veke. Cabletel serverot go ugasija od x pricini neznam, a na telekabel ima mnogu citeri za koi adminite nikade gi nema. Ako sakate serverov da uspee treba da stavite saglam admini koi si znaat rabotata kako da prepoznaat citer ili dobar igrac. inace serverot ke se puni so citeri i nikoj nema da saka da igra.

i p.s. mislam deka adminite ke zavrsat rabota i ako staat druga mapa poprivlecna posto samo bloodarena vrti i nekoi drugi mali. treba i reklamacija malce . inace ima puno igraci koj igral znae koj e nov neznae.

Inace ja igram na metrohive serverot kade sto so uste 7-8 dusi go odrzavame i stitime od zlupotrebi. eve vi ip da probate so igraci kako e 80.74.160.101:27015

P.p.s mnogu e razlicna od 1.6 vo stil na pukanjeto, nema rafali, i bez vrska headshotovi. Vezbajte

Poz

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
Момци еве јас да се пофалам,ја симнав кантер,сега ке ја инсталирам,и се надевам дека ќе играме наскоро :))

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
Ах, CS немам играно многу многу одамна... Ај да најдам CDто после школо, па ќе ја инсталирам да се попуцаме малце на Сорс. Кој е за, ќе ме најде на серверот околу 20:30-21:00.:mafija:

Vlatzki

user
1 мај 2008
1.281
340
Де бе ботови кога играв по цели денови на серверов никој немаше од форумов ... Бог да чува аман !
Некој нека се уклучи или да закажеме термин кога да се пукаме ? :D

/BRAINIAC\

Баниран/a
12 август 2009
447
7
Ајде да закажиме термини... вака кога и да влезам или сум сам или има некој ама е афк.

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
img.php

Counter-Strike: Source v34 (2009)

Од Замунда ја симнав:spienje:

apo

read-only
11 април 2007
28
1
krenavme real-time stats za serverot, naskoro ke kreneme i forum pa ke moze da se zakazuvaat termini i slicno... ke go objavime sajtot naskoro da bide public

Vlatzki

user
1 мај 2008
1.281
340
И подобро би било да го тргнете тоа Team Balance... Многу ретардирана работа, ќе те префрли во кантери и наместо да земеш калаш, зимаш чавка... Ретардирано и иритира. :)

386ka

poweruser
22 декември 2007
2.384
217
И подобро би било да го тргнете тоа Team Balance... Многу ретардирана работа, ќе те префрли во кантери и наместо да земеш калаш, зимаш чавка... Ретардирано и иритира. :)

Negative. Без тим баланс, просто, нема да има баланси измеѓу тимовите. Ти си крив ако си купиш чавка наместо калаш, ако не забележиш дека си CT.

Vlatzki

user
1 мај 2008
1.281
340
Negative. Без тим баланс, просто, нема да има баланси измеѓу тимовите. Ти си крив ако си купиш чавка наместо калаш, ако не забележиш дека си CT.

Vlatzki (RADIO): Roger that.

Па не сме ние толку ќорци па да не знаеме да се префрлиме од терористи во кантери. -.-
А јас од кај можам толку брзо да забележам дека ме префрлиле во кантери кога ретко пишува: You have been redirected to Counter Terrorists team?
И после, нормално зимам чафка (по грешка)...

Е сеа има и чет таму, ако има нешто не баланс, ќе си пишете ќе се договорите кој како ќе се префрли, а не ќе убиеш еднаш двапати, те префрлува ботот, и зимаш чафка и губиш.... А тие со емки те сексаат у глаа... Па види ти сеа. :rolleyes:

UnderMyRules

lurker
27 ноември 2008
748
264
UnderMyRules's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5600x 4.85GHZ with undervolt
Motherboard
ASUS PRIME B550M-A
Storage
970 evo PLUS 1TB + 870 evo 500gb