off.net.mk
Другар има Старлинк во викендица и не е баш најзадоволен со брзината, па контактирал со сапорт за тоа кога ќе активираат бизнис пакети за кај нас, но од тоа што му кажале се уште немаат точен датумИма ли нешто инфо кога би биле достапни Бизнис пакетите на Старлинк кај нас?
Баш добар пост има напишано ликот, прочитај го.@godovic човекот бара да му кажеш какво е искуството ако си подолг корисник , а не само 1 месец колку да тестираш бидејќи човекот изгледа бара решение за место каде што нема добар интернет и сака да знае дали е добро или не вреди за парите.
Се е тоа во ред и си во право , но за мене не е.Баш добар пост има напишано ликот, прочитај го.
4-5 месеци го користел...
фала ти
Nema sekade 4G 5G
Ќамил - 00.48 "Она је у болница моментално ... у шшок ...„![]()
Старлинк сателитите почнаа сами да паѓаат од небо
Кратко по лансирањето на крајот од февруари, првата пратка апгрејдувани Старлинк сателити на Илон Маск почнаа да јавуваат технички проблеми, и во основа веќе не можат да се задржат во орбита.off.net.mk
View: https://www.youtube.com/watch?v=0V2JUIpuN3A
Нема покриеност на 3G од А1? Мислам дека низ целата држава А1 имаат можност за мобилен интернет.Nema sekade 4G 5G
A na kolegata mu prativ poraka so moj broj pa ke se objasnime![]()
Ajde kazi bas koe mesto e toa,kade nema 4g bas da vidime?Nema sekade 4G 5G
A na kolegata mu prativ poraka so moj broj pa ke se objasnime![]()
читај уназад, цела тема е дускусијата за тоДечки дали има некој нарачано STARLINK? и искуство да кажува?