пријавивте во полиција?
На тема #DDoSадно... нападите врз IT.mk продолжуваат секојдневно, и тоа со зголемен интензитет споредбено со нападите во периодот од 4-ти јули до 4-ти август. Тогаш, во рок од 1 месец беа блокирани над 1 милијарда невалидни request-и.
Погледнете го атачментот 115658
Сега, само во последните 72 часа се блокирани 1 милијарда request-и.
Најјакиот напад до сега е со интензитет од 50.2K requests per second.
Серијалот #DDoSадно https://it.mk/?s=DDoS%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%BE ќе продолжи и во него ќе споделиме што научивме од нападиве... чекаме само да се докомплетира истрагата за случајот и да видиме каков ќе биде исходот од неа.![]()
Досегашните наоди потврдуваат дека се работи за локален актер.
Абе награда доби и пак ги критикуваш, значи без срам еј...Само што ми го даде тој досадниот ерор дека не можам да постирам бидејќи имав емоџи во постот.
Се објавува нова награда без Октар, се рушат рекорди. Никако да си ја научиш лекцијата, џабе на Богдан, Некрото и други даваш награди, нема да те спасат они...Нов рекорд поставен денеска... 53.80k rps
И да не заборавиме дека има индикации дека нападите се од локален хаќер…Башка 80 му е омилен број на @Oktar , само таков објектив користи 80-200mm
Извини ама од извори блиски до истрагата кружат информации дека тој бил: хаќер со дрон.И да не заборавиме дека има индикации дека нападите се од локален хаќер…
Извини ама од извори блиски до истрагата кружат информации дека тој бил: хаќер со дрон.
![]()
Упорен дечко.
И сета таа мака само за да има едно ново мислење - @Nikola100 постирал во темата за цени на графички со видео од тој дебелиот.Не знам за вас ама мене ми здосади веќе по 20 пати у денот да се најавувам по Тапаталк и да чекам додека лоадира теми и мислења....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Зашто претпоставуваш дека е дечко? Или дека така сака да му се обраќаме?
Го пријавив твоето да го избришат!
Може е девојка која се што сака е да искочи на кафе со D. 2022 сме.да мастурбира на секое мислење од D кога ќе извади слика со срушен рекорд. Сепак мое мислење.
Не знам за вас ама мене ми здосади веќе по 20 пати у денот да се најавувам по Тапаталк и да чекам додека лоадира теми и мислења....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Као телеком си станал. Они брзини ДО, ти БИ требалоОва би требало да се подобри во следните 12 - 24 часа.

. Ај ај ќе биде.
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден