Ајдеееееееее... ова изгледа на ајфон е хостирано, они имаат проблем со саатот!!! Ова ме упатува да мислам дека @toshex стои зад нападите!
пак погрешно го фатил iPhone-отНе ти чини интернетот.![]()
Ти на темава...
Погледнете го атачментот 115533
Мислењето е автоматски споено:
Се пишува „ипхоне“ правилно
Кога ке го опрајте тапаталк веќе две недели не ми отвара It форум
Кога ке го опрајте тапаталк веќе две недели не ми отвара It форум
Apple не поддржува DDoS напади, затоа ти работи.Мене ми отвара од иПхоне btw не знам дали апликацијава е преку тапаталк одамна ја имам симнато..
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
јеп, апл исто не подржува капча, затоа на нас со ипхони и макбуци не ни да ва верификација од клаудфлерПогледнете го атачментот 115535
Мислењето е автоматски споено:
Apple не поддржува DDoS напади, затоа ти работи.
Јаки се тие. Они од кешот си читаат додека е паднат форумотЛегендата вели, тија со ајфоње, ич мака немале во живото.
иПхоне би лајк : Зарем имаше напад?![]()
Ко човек што нонстоп му е отворен форумов, се примети пред пола саат и тоа убаво.Би го советувал да престане - веќе изгледа одлично се браните (вие или КлаудФлер митигираат напади) - бидејки не се примети застој на сајтов .
FYI, нападите секојдневно траат. Денеска е забележан и издржан и најголемиот напад до сега:
34.60k requests per seconds
FYI, нападите секојдневно траат. Денеска е забележан и издржан и најголемиот напад до сега:
34.60k requests per seconds
"Да се фокусиравте вака и на IT v6 ќе беше топ“![]()
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250
48,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден