mdeni
senior
- 24 септември 2012
- 6.058
- 5.992
Дискутабилна точноста, не би смеело до волку да има разлика.
Дискутабилна точноста, не би смеело до волку да има разлика.
Јасно дека не е проверен извор, ама многу е сомнително што сеуште има ембарго на exynos бенчмарци. Ако ова испадне точно треба 1+1 гратис за таа цена да даваатДискутабилна точноста, не би смеело до волку да има разлика.
SM-S908B е QualcommТекстот што го објавиле нема ниту еден линк ниту еден доказ, само празен муабет и бројки од ракав. Не би брзал со заклучоци сепак е нов чипсет кој тек со време треба да добие подобри драјвери и совтверска подршка, но еве едно видео каде убаво тестира и ги споредува ексинос 2100 и 2200 каде се гледа многу добро колку е подобар овој гпу во споредба со арм мали кај С21 ултра.
View: https://www.youtube.com/watch?v=D5tTOuiJYKU
www.androidcentral.com
Погледнете го атачментот 110115
Дечки дали некој имал искуство со овакво оштетување на екран, дали ова може да се прошири низ екранот ?
BTW Сликата ја најдов реклама5 се продава с20 ултра за 15к некој ако е заинтересиран
Xperia pro 1Наброј ми три други флегшип телефони шо имаат џек за слушалки, ме интересира дали ќе најдиш. Ама пази, флегшип да се
Заради bias и необјективност е то. Реално не е подобра десната целокупно гледано али fanboy bias is very strong with this oneА позадината шо е катастрофа на таа десно? Или не е битно тоа.
Токму така. Во сликава примарен субјект е ликот. Лицето има многу подобри бои, облеката е со подобар контраст итн. Едноставно сликата е подобра - како за оваа слика.На прв поглед скоро секој би ја одбрал десната. Некако боите се повпечатливи и окото ти оди на таму.
Ако се загледа човек подобро, тогаш ќе види детали како позадината и ќе ја одбере левата.
Доказ дека квалитетот не е пресуден за човековото око. А Iphone знае да направи фотка која ќе привлече најголемо внимание.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Токму така. Во сликава примарен субјект е ликот. Лицето има многу подобри бои, облеката е со подобар контраст итн. Едноставно сликата е подобра - како за оваа слика.
Е сега друго да спомневте, па да е валидна вашата забелешка, како на пример - "Кој слика со Блиц во 2022ра" тоа веќе држи вода. А од таму и доаѓа нерелевантноста на оваа фотографија.![]()
Вајда на ова мислиш... Кај мене овака е кога сум дома.Да не знае некој дали има опција Самсунгов да не ми бара Screen Unlock при активирање bixby routines од лок скрин? Имам поставени неколку но при секое активирање ми бара да го отклучам за да се активира и крајно ме иритира...
drive.google.com
Од кога сум на А12 на S20 FE, екранот рандом престанува да работи. Пишуваш нешто и ќе му текне 2 - 3 секунди ништо да не функционира, и после си продолжува.Каква бламажа за S10 серијата од мидренџер..
А52s сликано во 99% идентични услови со S10+
Samsung A52s Night – Google Drive
drive.google.com
Мислењето е автоматски споено:
И S21 FE си има мака..
![]()
The Galaxy S21 FE has a display refresh rate problem that needs fixing
Every now and then, the Galaxy S21 FE's entire UI slows down to a crawl, as if the display's refresh rate has dropped way below 60Hz.www.sammobile.com
Напрај му хард ресет, не би требало тој телефон таков проблем да има.Од кога сум на А12 на S20 FE, екранот рандом престанува да работи. Пишуваш нешто и ќе му текне 2 - 3 секунди ништо да не функционира, и после си продолжува.
Штета што ме има псај игнорирано, ќе му се качеше притисокот сеа и ќе ме убедуваше една недела како тоа е премиум уред.
Самсунг се катастрофа последно време.
Не дека се катастрофа, ама флегшип дивизијата си пати од смешни багови и проблеми, нешто што не смее да го има посебно во тој сегмент. Плаќаш уред од 1000 евра и треба да се занимаваш со глупости.Од кога сум на А12 на S20 FE, екранот рандом престанува да работи. Пишуваш нешто и ќе му текне 2 - 3 секунди ништо да не функционира, и после си продолжува.
Штета што ме има псај игнорирано, ќе му се качеше притисокот сеа и ќе ме убедуваше една недела како тоа е премиум уред.
Самсунг се катастрофа последно време.
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден