Падот 800х300 е или помал?После средување на каблите. Се чека нова тастатура исто така.
Погледнете го атачментот 85290
Падот 800х300 е или помал?После средување на каблите. Се чека нова тастатура исто така.
Погледнете го атачментот 85290
Поголем го порачував од Али ама го згрешија, чекам еден друг да стигне па овај ќе го продадам. Инаку 800 на 300 да.Падот 800х300 е или помал?
KM360 Black/White-G.SKILL International Enterprise Co., Ltd.Шо тастатурче е ова??? Некако не ми се поклапа со потписот... а ни графичката![]()
Истото куќиште го имам само новата верзија h510i. Fan на NZXT сум и иако лични куќишта прават, термалниот перформанс им е ужасен, посебно за луѓе како мене што уживаат да оверклокуваат се. 240ка или 280ка ти е кракенот? И горе не гледам дали имаш fan. Има луѓе тестираа на ова куќиште и за да се подобрат температурите требало 280ка static pressure напред, 140ка горе и 120ка exhaust. Ultragear 27ka мониторот? Многу личен, се спремам за ultragear и јас.
Ова е H500, малечко но компактно собира се внатре + џиџи миџи играчиња за украсИстото куќиште го имам само новата верзија h510i. Fan на NZXT сум и иако лични куќишта прават, термалниот перформанс им е ужасен, посебно за луѓе како мене што уживаат да оверклокуваат се. 240ка или 280ка ти е кракенот? И горе не гледам дали имаш fan. Има луѓе тестираа на ова куќиште и за да се подобрат температурите требало 280ка static pressure напред, 140ка горе и 120ка exhaust. Ultragear 27ka мониторот? Многу личен, се спремам за ultragear и јас.
Ова може да го среди мајстор кој работи мебе од железо. За чек`р-кот не е изгледа филозофија а и има доста шеми на интернет како се прави, сум гледал лично сакав да правам ама баталив.
а термалниот преформанс им е далеку од лoш
ако се ова реални температури, не дека некаков репер е играва ама уклучено до даска ... играм задниве саат време.Не се согласувам иако истото куќиште го имам и нема да го сменам бидејќи е прелично. Oва ми е 3то NZXT Куќиште и секогаш биле најслаби од големите брендови во термален перформанс ама најлични. Ради естетика ги купувам и пуштам фановите на 70 проценти да вртат за да надокнадам. Ти нема врска што процесор имаш внатре го ладиш со топ 3 280 AIO на пазарот. Во фурна стави го ќе ти го лади бидејќи е затворен систем не е AIR FAN па да зависи од case airflow. Ќе го земам новиот кракен од истата причина. Ама ми страда графичката од причина што е топло куќиште а не сакам со водено ладење да ја ладам. Па GPU-то малку само можам да го overclock-овам бидејќи така функционира новиот буст систем на Нвидиа.
NZXT H510 Elite Case Review: Making Things Worse
Горе долу истите куќишта се со ова а Steve е најдобар од сите тестери. Секогаш е на место.
Компјутерот го користам за вов, кад софтвер и софтвер за графика. Тоа се температури горе доле кои ги развива кај мене, не значи дека нема да крене и повеќе ако му правам стрес тестови, но секој со своите потреби. Ако гледаме така земи фрли го во ќумбе ќе достигне можеби и точка на топење.WOW репер воопшто не е. Како на IDLE да си пуштен. Види си CPU и GPU LOAD 35 проценти. Во Paint толку имаш GPU load што се вели.
. Пушти стрес тест и пушти скриншот пак после 15 минути вртење на стрес тестот. И знам дека CPU температурите нема да се сменат драстично рековме зошто, АМА, ќе видиш GPU како ќе рипнат до горе.
![]()
Имаш хардвер за AAA игра ама да пуштиш. Некогаш можеби ќе сакаш и тоа да го направиш. Такви игри ставаат до 100 проценти load на графичка. Графичката нема да ти буста оптимално ради лош airflow во такво куќиште (радијаторот исто така намалува на AIRFLOW бидејќи е пред графичка. Во таков случај, ќе извадиш послаби перформанси колку толку од некој друг со квалитетен airflow. Ја имам истата мака. И ова секако е случај каде ќе ставиш максимум load на графичка. Ако не го правиш тоа нема што да се грижиш. Денес и куќиштето резултира со намален и зголемен FPS бидејќи перформансот е ДИРЕКТНО поврзан со температурите на компонентите поради новите auto-boost технологии.Компјутерот го користам за вов, кад софтвер и софтвер за графика. Тоа се температури горе доле кои ги развива кај мене, не значи дека нема да крене и повеќе ако му правам стрес тестови, но секој со своите потреби. Ако гледаме така земи фрли го во ќумбе ќе достигне можеби и точка на топење.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Поготово во поголемите градови каде има уште 5000 други играчи до тебеОф топик ќе заминеме, ама не би се согласил за WOW.
Синоќа ја репнав на Ultra, CPU крена 68 степени, графиката 78. Толку ми држи и Doom 2016 да ја пуштам.
И гејмерски ергебе огрооомен мауспад!Фали гејмерска столица, здравје кога ќе има буџет
Остана време во коронава да се среди сетапот. Фали ергебе механичка тастатура али ќе биде и тоа. Поздрав форумаџии. #седетедомаПогледнете го атачментот 86307Погледнете го атачментот 86308Погледнете го атачментот 86309Погледнете го атачментот 86310
Испратено од MI 9 преку IT.mk форум апликација
Tие ледовите за зад биро од каде ти се?Остана време во коронава да се среди сетапот. Фали ергебе механичка тастатура али ќе биде и тоа. Поздрав форумаџии. #седетедомаПогледнете го атачментот 86307Погледнете го атачментот 86308Погледнете го атачментот 86309Погледнете го атачментот 86310
Кој се слушалките?![]()
![]()
![]()
Фали гејмерска столица, здравје кога ќе има буџет
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кој се слушалките?
Од Али го земав одамна. Ми беа позади тв па ги префрлив тука. Поврзани на усб и блутут контролер за да менувам бои преку апликација на телефонTие ледовите за зад биро од каде ти се?
А ова мониторчето новото MSI е? или?Од Али го земав одамна. Ми беа позади тв па ги префрлив тука. Поврзани на усб и блутут контролер за да менувам бои преку апликација на телефон
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден