Све мислам дека зависи во кој дел од кина е продавницатаНашите примат, но китајците колку испраќат тоа е прашање, се е отежнато ради кризата.
Imas info od koja oblast se stignatite?Све мислам дека зависи во кој дел од кина е продавницата
имам пратки кои се нарачани на 28 јануар и се мотаат низ кина,а други нарачани на истиот датум денес се стигнати во пошта кај нас
Longhua,Shenzhen, после кина идат према хонг конг па према европа(ова зборам за моиве пратки не тврдам)Imas info od koja oblast se stignatite?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Тешко.Возможно ли е
{{shareTitle}} oвде, кога ќе искочи од кина ќе ти даде ново бројче (некад) тоа после можеш да го тракираш нормалноMalce me zacudi, zosto pratkava pocnuva na LP0016...... site prethodni se so pomali tracking number? Koga ja stavam vo (sledenje na pratki) samo vrti toa i nisto ne se desava.Погледнете го атачментот 84713
Нашата пошта не ги препознава ваквите бројчиња оти се национална логистика на Кина, не се интернационални.Koga ja stavam vo (sledenje na pratki) samo vrti toa i nisto ne se desava.
на trackchecker за андроид ми ги чита овие броеви. До кога-не знамMalce me zacudi, zosto pratkava pocnuva na LP0016...... site prethodni se so pomali tracking number? Koga ja stavam vo (sledenje na pratki) samo vrti toa i nisto ne se desava.Погледнете го атачментот 84713
Dali ima slicna aplikacija za ios? ja barav trackchecker ne mi dava nisto, od ponudenoto se e za amazon i ebay?на trackchecker за андроид ми ги чита овие броеви. До кога-не знам
Не знам дали има за ios. Не знам што мислеше под болдираното, но trackchecker имаат додадено интерни тракинзи од многу пошти. Некогаш пак 17track дава подетални статуси заради тоа што тиеDali ima slicna aplikacija za ios? ja barav trackchecker ne mi dava nisto, od ponudenoto se e za amazon i ebay?
Malce me zacudi, zosto pratkava pocnuva na LP0016...... site prethodni se so pomali tracking number? Koga ja stavam vo (sledenje na pratki) samo vrti toa i nisto ne se desava.Погледнете го атачментот 84713
a dali nekoja pratka sto pocnuva so LP ti ima stignato?Приметив и кај мене не ги отвара тие на LP
Sent from my iPhone using Tapatalk
Се пријавувате ли за "Freebies" бесплатни ствари на Алиекспрес од телефон апликацијата сега го гледам, може 2 или 3 пати дневно да се пријавуваш, да не имате добиено нешто?

Не си го троши времето другар![]()
Батали.Некој да порачувал од АлиБАБА досега? Дали иста е процедурата?
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден