TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
Za 2-3 godini konecno ke ja ispeglaat
Стварно? Сериозен/на си? Се менува батерија? Аии до каде стигнал светов... Па си ја менав ама исто е, затоа сакам да прашам дали и кај друг се дешава ова или е нешто друго кај мене.. Не се правете паметни, прашав дали имаш искуство ако немаш, не коментирај.Какво искуство? Си ја менуваш и нема искуства. До сега и да имало батерија отишла јабана.
Го користев месец дена како заменски телефон, искрено батеријата му беше доста слаба, 2-3 пати полнење во денот, телефонот беше купен нов од Телеком, користен од постаро лице и не толку малтретиран али јбг си го прегазиле годините.Дали некој се уште е со С6? Да сподели искуство за батеријата?
Дали некој се уште е со С6? Да сподели искуство за батеријата?
Имам искуство и баш фино ти посочив. Со нова батерија држи 4часа СОТ сигурно. Ама ако се битисала тоа ќе падне на 1ч и ќе гаси на 20% кога ќе стигне.Стварно? Сериозен/на си? Се менува батерија? Аии до каде стигнал светов... Па си ја менав ама исто е, затоа сакам да прашам дали и кај друг се дешава ова или е нешто друго кај мене.. Не се правете паметни, прашав дали имаш искуство ако немаш, не коментирај.
Испратено од SAMSUNG-SM-G920A преку IT.mk форум апликација
Не би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе бидеМаксимум 17.
Зависи каде.Во ледиком А50 е 15к.Па можно е ако го донесат кај нив да биде 17к.Во телеком, вип и другите ке биде 20+ сигурноНе би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе биде
Имам искуство и баш фино ти посочив. Со нова батерија држи 4часа СОТ сигурно. Ама ако се битисала тоа ќе падне на 1ч и ќе гаси на 20% кога ќе стигне.
Можеш да направиш апдејт и со господ напред. Да ги блокираш СИТЕ ствари освен месенџер, воцап и вибер и слични со нотификации од работа во позадина. Би требало да се постигне 4ч сот ако е нова батеријата.
Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.Зависи каде.Во ледиком А50 е 15к.Па можно е ако го донесат кај нив да биде 17к.Во телеком, вип и другите ке биде 20+ сигурно
Хвала богу што постојат фирми како Ледиком па не треба да плаќаме данок и маржа на Телеком и остали кои продаваат по регуларни цени.
Тука се сложувам кај операторите мора да е поефтино од регуларна цена, инаку на сајтот на Самсунг е заведен како 400€ Jetzt kaufen I Samsung Galaxy A додека А80 е заведен како 650€, за споредба тоа е цената на нов С10+ во Ледиком, така да размислат оние кои се против мобиларите.Многу ретко Telekom и VIP продаваат по регуларни цени. Треба да имаат попуст 50% за да им се атрактивни цените. Заради лакомоста на Телеком и Вип се појавија фирми како Ледиком.
Цената за телефон кај Оператор со договор од 800-1000 денари најчесто ти е иста како во мобилара.
Правиме муабет за А60, не за А70Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.
Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.
Не би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе биде
До крајов на месецов треба да излезе K20PRO, ако биде до кај 22к мислам дека е подобар избор од А70. А60 слаба батерија и IPS екранче.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Целосна слика има ли?
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден