TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
Za 2-3 godini konecno ke ja ispeglaat
Стварно? Сериозен/на си? Се менува батерија? Аии до каде стигнал светов... Па си ја менав ама исто е, затоа сакам да прашам дали и кај друг се дешава ова или е нешто друго кај мене.. Не се правете паметни, прашав дали имаш искуство ако немаш, не коментирај.Какво искуство? Си ја менуваш и нема искуства. До сега и да имало батерија отишла јабана.
Го користев месец дена како заменски телефон, искрено батеријата му беше доста слаба, 2-3 пати полнење во денот, телефонот беше купен нов од Телеком, користен од постаро лице и не толку малтретиран али јбг си го прегазиле годините.Дали некој се уште е со С6? Да сподели искуство за батеријата?
Дали некој се уште е со С6? Да сподели искуство за батеријата?
Имам искуство и баш фино ти посочив. Со нова батерија држи 4часа СОТ сигурно. Ама ако се битисала тоа ќе падне на 1ч и ќе гаси на 20% кога ќе стигне.Стварно? Сериозен/на си? Се менува батерија? Аии до каде стигнал светов... Па си ја менав ама исто е, затоа сакам да прашам дали и кај друг се дешава ова или е нешто друго кај мене.. Не се правете паметни, прашав дали имаш искуство ако немаш, не коментирај.
Испратено од SAMSUNG-SM-G920A преку IT.mk форум апликација
Не би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе бидеМаксимум 17.
Зависи каде.Во ледиком А50 е 15к.Па можно е ако го донесат кај нив да биде 17к.Во телеком, вип и другите ке биде 20+ сигурноНе би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе биде
Имам искуство и баш фино ти посочив. Со нова батерија држи 4часа СОТ сигурно. Ама ако се битисала тоа ќе падне на 1ч и ќе гаси на 20% кога ќе стигне.
Можеш да направиш апдејт и со господ напред. Да ги блокираш СИТЕ ствари освен месенџер, воцап и вибер и слични со нотификации од работа во позадина. Би требало да се постигне 4ч сот ако е нова батеријата.
Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.Зависи каде.Во ледиком А50 е 15к.Па можно е ако го донесат кај нив да биде 17к.Во телеком, вип и другите ке биде 20+ сигурно
Хвала богу што постојат фирми како Ледиком па не треба да плаќаме данок и маржа на Телеком и остали кои продаваат по регуларни цени.
Тука се сложувам кај операторите мора да е поефтино од регуларна цена, инаку на сајтот на Самсунг е заведен како 400€ Jetzt kaufen I Samsung Galaxy A додека А80 е заведен како 650€, за споредба тоа е цената на нов С10+ во Ледиком, така да размислат оние кои се против мобиларите.Многу ретко Telekom и VIP продаваат по регуларни цени. Треба да имаат попуст 50% за да им се атрактивни цените. Заради лакомоста на Телеком и Вип се појавија фирми како Ледиком.
Цената за телефон кај Оператор со договор од 800-1000 денари најчесто ти е иста како во мобилара.
Правиме муабет за А60, не за А70Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.
Донесен е во ледиком е 20к, во телеком 25к.
Не би рекол дека ќе биде 17.А50 средна цена му е околу 18к,така да би рекол околу 20 сигурно ќе биде
До крајов на месецов треба да излезе K20PRO, ако биде до кај 22к мислам дека е подобар избор од А70. А60 слаба батерија и IPS екранче.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Целосна слика има ли?
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден