немој да бидеш @psysideзборам за 5-10 % разлика што некој не би се ни замарал да примети![]()
реално форумов е малку посериозен без него, и сакам така да остане
немој да бидеш @psysideзборам за 5-10 % разлика што некој не би се ни замарал да примети![]()
reverse psychology за да се врати :/ ми недостасуваНемој да те слушне @psyside![]()
Најдено одговор на apple support дека вистина е тоа што сум го приметил дека Ипхонот 6 , 6с , 7 имаат боље звук од iphone 8,8+ и iphone X . По чист за нианса пак да потенцирам да не бидам погрешно сватен зборам за 5-10 % разлика што некој не би се ни замарал да примети![]()
Iphone 8 voice quality issue - Apple Community
ова се однесува само на дечко со првиот цитат не со другите што има проблеми
Иначе можда погрешно сум се изразил . Значи не зборам за јачина или чистина на стерео звук у споредба со моно . Мислам на кога му вртам на друг корисник и звучничето за слушање што треба јас да слушам кога другиот збори е многу гласно ептен гласно ама не е чисто како на Ипхоне 6 . Потенцирам за чистина на звук на малото звучниче кога тел НЕ е на интерфон . На ипхоне х беше како малку по длабоко како од 0.5 м да е одалечен некој незнам како да објаснам .

Сигурно беше Chinese copy of IPhone.Дали има некој што го продава iPhone-првиот?
порачав од ebay ми стигна оригинал кутија, но телефон тотално различен од него не беше ни иос поим немам што ос беше ставен.

Ако забележиш проблеми имаат само овие јутјубериве што отвораат ЗАТВОРЕН компјутер од $5k (минимум) за повеќе гледаност да добијат. Дане требаат овие од Епл да им се извинат за ова што го направиле?Не мислев дека ова некогаш ќе го кажам, ама свака им част на Аппле, на ваква quality control секој би им позавидел, неможе секоја сељандура да ти поправа компјутер :innocent:
Аппле се сосема во право, и многу ми се свиѓа што овластените сервисери ( не Аппле директно) се доста контролирани, што е секако супер и за пример како треба да се однесува еден ОЕМ во поглед на квалитетот на услугата.Ако забележиш проблеми имаат само овие јутјубериве што отвораат ЗАТВОРЕН компјутер од $5k (минимум) за повеќе гледаност да добијат. Дане требаат овие од Епл да им се извинат за ова што го направиле?
OkАппле се сосема во право, и многу ми се свиѓа што овластените сервисери ( не Аппле директно) се доста контролирани, што е секако супер и за пример како треба да се однесува еден ОЕМ во поглед на квалитетот на услугата.
Јас му пишав меил на тој ќелавкото од кајгана и одма го среди проблемотНекој брзо реагирал да ја исправи грешката. Милијарда одамна вреди, сега стигнале до билион.
Погледнете го атачментот 66134
Па двајцата се ќелави, на кој му пиша?на тој ќелавкото од кајгана
На тој повеќе што е ќелавПа двајцата се ќелави, на кој му пиша?
Некој брзо реагирал да ја исправи грешката. Милијарда одамна вреди, сега стигнале до билион.
Погледнете го атачментот 66134

Ами ние на македонски пишуваме тука. Билион = 1000 милијарди. 1000 билиони = билијарда. 1000 билијарди = трилион.Билион значи на англиски милијарда
Точната фраза што сите ја бараат е трилион![]()