корисна работа за зимава
Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer -$29.99 Online Shopping| GearBest.com
Имаш кај нас Geratherm по аптекиве, Германски демек, мери телесна и од 0-100.
корисна работа за зимава
Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer -$29.99 Online Shopping| GearBest.com
А цената мислам дека е слична со овој.Имаш кај нас Geratherm по аптекиве, Германски демек, мери телесна и од 0-100.
Прашањето е дали поддржува. Fast charge не се поддржува, само треба да е кабелот квалитетен, да не прави отпор, за да може појака струја да минува низ него, односно колку што бара телефонот.Да, погрешно напишав - Fast Charge.
Но, ако е подржува Quick Charge, зошто не би работел Fast Charge? Со кабел од Meizu M3 Note (M3 не подржува ни тоа, ни тоа) работи прекрасно.
2S е постара верзија, има микрофон и различен приклучок.За микрофонот малку се жалат дека слабо ги слушаат коа го користат за разговор. Вика дека има опција за воис рекогнишн, ама шо е тоа не знам...Треба да порачам полнач од Xiaomi за во автомобил но гледам дека има различни модели.
Дали знаете во што е разликата помеѓу овие два:
Original Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger INTERNATIONAL VERSION-$14.99 Online Shopping| GearBest.com
Xiaomi ROIDMI 3S BFQ04RM Dual USB Bluetooth Music Car Charger for Mobile Phone
еве ти со QC-3.0Треба да порачам полнач од Xiaomi за во автомобил но гледам дека има различни модели.
Original Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger INTERNATIONAL VERSION-$14.99 Online Shopping| GearBest.com
Јас го имам 3S. Одличен звук и портите се добри. Не се Quick Charge ама полнат солидно. 2S е стариот модел и не одговара за сите возила..Треба да порачам полнач од Xiaomi за во автомобил но гледам дека има различни модели.
Нема што..Рутеров ми изгледа како топ понуда, по спецификации нешто као Xiaomi Router 3 но со двојно пониска цена?
EDUP 5ghz wifi repeater 1200mbps English version wifi router High Power wifi range extender 4*6dbi antennas wifi amplifier-in Wireless Routers from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Рутеров ми изгледа како топ понуда, по спецификации нешто као Xiaomi Router 3 но со двојно пониска цена?
EDUP 5ghz wifi repeater 1200mbps English version wifi router High Power wifi range extender 4*6dbi antennas wifi amplifier-in Wireless Routers from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Го имам шаомито и сум презадоволен затоа и прашав ми требаше за другар па ми се виде како добра опција, ама ...Разликата не е во двојно помалата цена.
Двојно па и повеќе, помалку меморија од споредуваниот модел.
Можеби е подобро да ги доплатиш тие $10 и да си го купиш шаомито...
Ако го земаш Router 3 доплати уште некој долар и земи го 3G моделот.Го имам шаомито и сум презадоволен затоа и прашав ми требаше за другар па ми се виде како добра опција, ама ...
За колку се наоѓа тој модел ?Ако го земаш Router 3 доплати уште некој долар и земи го 3G моделот.![]()
Единствена разлика ти е само во ЛАН брзината. 3G-то има Speed of Ethernet Port: 1000Mbps, а тројката е 100Mbps, и е поскап за 10 зелени + 2 додатен шипинг.За колку се наоѓа тој модел ?
Ако го земаш Router 3 доплати уште некој долар и земи го 3G моделот.![]()
Немаш толкав интернет сообраќај за да го искористиш во целост перформансите на рутеров. Во перформанси е ѕвер, маана е кинескиот софтвер, ама гледам дека има и англиски фирмвер. Зошто оставиле толкава кутија кога рутерот не доаѓа со хард диск ? Во споредба со R3 нема да осетиш речиси никаква разлика, освен во домет, пошо не пишува колку dbi се антените, ама верувам дека се слични со R3. Според мене не вреди баш за ценава по која се продава.Што мислиш за Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Wireless Router Pro, во споредба со Router 3?
Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Wireless Router Pro PRO-$85.99 Online Shopping| GearBest.com
Немаш толкав интернет сообраќај за да го искористиш во целост перформансите на рутеров. Во перформанси е ѕвер, маана е кинескиот софтвер, ама гледам дека има и англиски фирмвер. Зошто оставиле толкава кутија кога рутерот не доаѓа со хард диск ? Во споредба со R3 нема да осетиш речиси никаква разлика, освен во домет, пошо не пишува колку dbi се антените, ама верувам дека се слични со R3. Според мене не вреди баш за ценава по која се продава.