deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
Може и 3-4 пати брзо на повер со иос 11.колку копчиња да стегаш да исклучиш телефонот? хинт, не е едноrofl
Испратено од SM-G935F преку IT.mk форум апликација
Може и 3-4 пати брзо на повер со иос 11.колку копчиња да стегаш да исклучиш телефонот? хинт, не е едноrofl
Топ се, само не секаде има добри, има од "старите" подебелки топ лежат.Некој има користено од Nano Liquid Screen protection? Баш ме интересира како функционира тоа чудо, добра физика стои позади самите протектори, е сеа некако сум скептик од такви работи ама па што гледам по јутјуб-от има добри ривјуа и фидбеци...Некој од вас има користено?
Топ се, само не секаде има добри, има од "старите" подебелки топ лежат.
не го отвара видеото, мислам на овие што се лепат, иначе овие со ув лепак ако се тие у пракса трееба на топло да пушти, како е средено незнам, сигурно ќе ги има и кај нас(мкд) за некое време.Дали за истото правиме муабет или ти кажуваш за класичните што се лепат?
не го отвара видеото, мислам на овие што се лепат, иначе овие со ув лепак ако се тие у пракса трееба на топло да пушти, како е средено незнам, сигурно ќе ги има и кај нас(мкд) за некое време.
На муабетот од претходно.. Денес си го пукнав стаклото од 7 Плусот![]()
Еве го видеото не знам зошто не ти го отвара кај тебе иначе да од тие ув лепаци...
И вадење ако го изгребеш?хахаха па тоа е поентата на овие Ликвид нано...не се лепи како класичните туку се става некаква течност
И вадење ако го изгребеш?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ми делува прилично брзо ова фејс ај-ди. Уште low light се чекаат тестови.
Ми делува прилично брзо ова фејс ај-ди. Уште low light се чекаат тестови.
У тотално мрачна просторија, iris unlock на S8-ца работи перфектно, не гледам причина зашто Х-от не би бил исто...
Друже iris и faceunlock на с8, ниту работи у темница, ниту денски ниту на планина, едноставно unlock-от нс самсунгот те враќа во 2012.
Заборави "ниту на официјална презентација"...Друже iris и faceunlock на с8, ниту работи у темница, ниту денски ниту на планина