Да, и мене ми стигна мејл преѓе. Не бев среќен.Се зголемува цената за македонските корисници (или за мене?):
To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to $15.99/month.
ФакјуИсто и на мене, ама не сум несреќен. Си вреди за парите.
Погледнете го атачментот 151267
Фали уште да допише дека е најсреќен што покачиле цена, и дека сигурно средствата ќе ги вложат во подобрување на нивниот сервис и корисничкото искуство, како и вложување во нови можности.
Нема таков! Гледаат ИП од каде си регистрирам за Премиумот и ИП од каде го користиш премиумот. Ако не се ид иста земја те гасат. Прашање е само на време кога системот ке те избере за проверка.Кој Впн успешно проаѓа за Украина/Аргентина/Турција?
Пошто 3 пати ме фаќаат, TunnelBear го користев.
Кога се регистрирам за премиум, се логирам на Впн пример у Аргентина, правам гмеил од 0 па продужувам кон Јутуб. Ама Впн-ов што го користев кога ќе посетиш Јутуб дава Ерор/Пејџот не постои. А за користење, може турист сум, шетам, нормално е да го користам во друга држава. Шо знам...Нема таков! Гледаат ИП од каде си регистрирам за Премиумот и ИП од каде го користиш премиумот. Ако не се ид иста земја те гасат. Прашање е само на време кога системот ке те избере за проверка.
Прашуваш или? Јас пробав еднаш да инсталирам, се инсталира ама ништо не работи.до сега не сум имал реклама на двата уреди, има Revanced за ТВ.![]()
Прашувам, изменив мислењето со прашалник. Се надевам дека некој ќе најде решение и за тоа и не ќе треба да се купува премиум пакетПрашуваш или? Јас пробав еднаш да инсталирам, се инсталира ама ништо не работи.
SmartTube?има Revanced за ТВ?
Mислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни
Е за тоа стварно не знам, на едниот телевизор што го користам не може да се инсталираат апликации иако е андроид, а на другиот кај што може не сум го уклучил пола годинаMислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни![]()
Не можеш апк да симнеш воопшто и да инсталираш? Постои downloader за тоа, она што симнува со кодови, или send files to TV од телефон на ТВ. Јас бар така правам на Android TV.Е за тоа стварно не знам, на едниот телевизор што го користам не може да се инсталираат апликации иако е андроид, а на другиот кај што може не сум го уклучил пола година![]()
Јас го користам на TV со мојот акаунт, беспрекорно работи, незнам каков проблем имаш.Mислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни![]()
Ништо не пали, ептен осакатен оперативен е, ни плеј стор нема. Дури ни каст не работи без да линкаш со глупи кодови.Не можеш апк да симнеш воопшто и да инсталираш? Постои downloader за тоа, она што симнува со кодови, или send files to TV од телефон на ТВ. Јас бар така правам на Android TV.
Не бе, неам проблем, имаше некои варијанти вакви и немаше опција за логирање. Изглеа ова стварно го немам пробано, tnx.Јас го користам на TV со мојот акаунт, беспрекорно работи, незнам каков проблем имаш.
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден