Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

YouTube Premium

krema

Illuminator
24 јуни 2009
15.412
15.388
youtu.be
Така да, кој му треба препорачувам.
Креираш нов gmail и преку тој ти прават фамилијарен пакет за 6 месеца, потоа преку него си го додаваш во тој пакет меилот што не сакаше да го дадеш поради битни информации?
Tnx

едит:

сега видов, не било така, ти прават инвајт во фамилијарен пакет и немаш можност за додавање на други членови.

Последна промена:

SiPy`

Unbeatable
23 јуни 2015
3.091
5.287
Креираш нов gmail и преку тој ти прават фамилијарен пакет за 6 месеца, потоа преку него си го додаваш во тој пакет меилот што не сакаше да го дадеш поради битни информации?
Tnx

едит:

сега видов, не било така, ти прават инвајт во фамилијарен пакет и немаш можност за додавање на други членови.
Ако прават инвајт зошто е проблем со твојот главен акаунт да влезеш? Не го гледам ризикот.

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.607
5.310
Ако прават инвајт зошто е проблем со твојот главен акаунт да влезеш? Не го гледам ризикот.
Пошто мора да им го дадеш акаунтот за да те влезат они. Бидејќи акаунтите се индиски регион ти не можеш сам да влезеш мора он да те додаде, од индија.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

SiPy`

Unbeatable
23 јуни 2015
3.091
5.287
Пошто мора да им го дадеш акаунтот за да те влезат они. Бидејќи акаунтите се индиски регион ти не можеш сам да влезеш мора он да те додаде, од индија.

Please note that you will be invited to join a family group as a member of the family plan, and you do not have the authority to invite others.

Овде пишува дека добиваш покана? За регион не е проблем може да се смени, ваљда даваат инструкции.

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.607
5.310
Овде пишува дека добиваш покана? За регион не е проблем може да се смени, ваљда даваат инструкции.
Ако смениш еднаш, да речеме со впн и слично, после мислам беше 1год не можеш назад. Затоа обично при договарањето или правишш нов акаунт и им го даваш нив, или ако баш сакаш на твојот, обучно мораш да им го дадеш да се логираат.

Enquito

Practice makes perfect
8 август 2017
2.395
1.589
Screenshot_2025-04-28-15-37-48-374_com.google.android.gm.jpg Ниво покачување на цената, од сега Премиум Аргентина ќе чини 3.19 долари.

SiPy`

Unbeatable
23 јуни 2015
3.091
5.287
Во овој случај најдобро е вака, после мењаш пасворд.
tnx
Се губи поентата на друг акаунт, барем јас не гледам поента за премиум скроз нов акаунт да креирам. Посекако 80% од гледањето е преку прелистувач кој има веќе адблок. Единствено ТВ, мобилен и таблет.

krema

Illuminator
24 јуни 2009
15.412
15.388
youtu.be
И не само тоа, туку сите користиме гугл околина (меил, драјв, мапс, контакти, календар), кога би имал пример потреба за проверка на меил, ќе мора да се одлогирам од новосоздадениот акаунт за YT за да проверам инбокс, и обратно, да се излогирам и пак да се логирам со новиот акаунт за користење на YT без реклами.

Некако ми нема ова логика, или можеби не сум верзиран како би го користел Премиум акаунтот а при тоа да нема пречки во пристап на гугл сервисите.

Согледувањето е од аспект на YT користење преку Firefox и Chrome на PC (тоа користам).

moongose

Unbeatable
19 јули 2013
4.209
5.184
Некако ми нема ова логика, или можеби не сум верзиран како би го користел Премиум акаунтот а при тоа да нема пречки во пристап на гугл сервисите.

Согледувањето е од аспект на YT користење преку Firefox и Chrome на PC (тоа користам).

Фајрфокс има контејнери, хромиум прелистувачите имаат приватни прозори и профили. Со која било метода можеш да имаш паралелно отворени различни сметки на ист сервис.

Се согласувам дека е глупо да имаш посебна сметка само за една услуга од комплетот.

DeeJayZone

Gaining Experience
3 ноември 2008
183
127
deejay.blog.hr
И не само тоа, туку сите користиме гугл околина (меил, драјв, мапс, контакти, календар), кога би имал пример потреба за проверка на меил, ќе мора да се одлогирам од новосоздадениот акаунт за YT за да проверам инбокс, и обратно, да се излогирам и пак да се логирам со новиот акаунт за користење на YT без реклами.

Како што ти пиша @moongose, види го Firefox Multi-Account Containers, додатокот за Фајрфокс - Firefox Multi-Account Containers – Get this Extension for Firefox (en-US).

gdamjan

Unstoppable
3 април 2008
3.902
3.126
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux
сите Google сервиси подржуваат работа со повеќе account-и истовремено. Нема потреба од одлогирање.

еве youtube
1745870878300.png

ps.
ниту има потреба од browser трикови, иако мора да признаам firefox containers се многу корисна алатка

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.607
5.310

Како рече и Дамјан горе, немааш потреба од никакво одлогирање и логирање. Само додаваш акаунт и бираш моментално во Јутуб кој акаунт да го користи. На било кој уред е исто.

krema

Illuminator
24 јуни 2009
15.412
15.388
youtu.be
Switch accaunt ми е познато, за мене не многу практично бидејќи е привремено, кога гасиш пребарувач те враќа на почетниот акаунт. Може да врши работа и не се сетив на ова, tnx @gdamjan.

А ова со контејнерите пробувам сега и треба малку да го истражам како работи. :) tnx @moongose @DeeJayZone @marv

btw имам уште едно прашање во врска со z2u dot com, креирав акаунт но во делот за верификација треба да довршам верификација. Не ми е познато затоа прашувам, дали е потребно да се остават фотографии од лична карта (комплет) и мој селфи со лична карта во рака? Незнам колку е сигурно!?

Screenshot from 2025-04-28 23-51-53.png

И на крај како се плаќа, еве конкретно за оној пакет од 6 месеци за премиум YT.

Последна промена:

Антониј.К

On your way to fame
28 ноември 2014
1.191
780
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Деновиве треба да ми истече 6 месечна претплата за youtube premium купена од z2u преку овој линк. Апсолутно без никаков проблем, само креирав нов gmail акаунт. Не сакав на постоечкиот поради битни информации, иако имаше опција.
Така да, кој му треба препорачувам.

Да се надоврзам на ова... се уште ми трае претплатата иако поминаа 6 месеци и за толку ми беше купен акаунтот. Па да видиме до кога ќе тера...

Enquito

Practice makes perfect
8 август 2017
2.395
1.589
dali imash nekoi problemi so premium argentina vo odnos na seo i prebaruvanje na local content creatori?
Не би знаел пошто не користам локал контент, ама нема врска тоа пошто е секако нов акаунт и што гледаш тоа ќе ти дава, јас тоа што гледам е добро тренирано и ми го нуди.

Антониј.К

On your way to fame
28 ноември 2014
1.191
780
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

123456

Practice makes perfect
12 април 2013
2.009
1.550
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
ova i posle reset na lozinka?
mozhe im bagnal algoritmot nes napravi i update

проблемот е што иако смениш лозинка он не те одјавува автоматски него ти тоа мораш сам едно по едно, иако едно по едно се сите исклучени, еве денес пак истото, цртаниве си испагаат уста ги е.бм

пошто сум у фамили нз главниот дал може комотно да влезе кај мене без пасс?

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.607
5.310
проблемот е што иако смениш лозинка он не те одјавува автоматски него ти тоа мораш сам едно по едно, иако едно по едно се сите исклучени, еве денес пак истото, цртаниве си испагаат уста ги е.бм

пошто сум у фамили нз главниот дал може комотно да влезе кај мене без пасс?
Не може.

Justice for All

Gaining Experience
10 септември 2010
370
220
Избришав пост кога видов дека сајтов постои

Последна промена:

Ragnar

Unstoppable
9 декември 2015
2.104
2.408
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Се зголемува цената за македонските корисници (или за мене?):
To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to $15.99/month.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн администрација

Статистика

Теми
49.368
Мислења
1.010.351
Членови
36.676
Најнов член
Kazanizam