Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

YouTube Premium

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Mислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни :D
Можеш да се најавиш ! Софтверот е Open Source , така да не знам од што толку се уплашивте па користите алтернативни акаунти.

igorstaro

Intern
27 декември 2009
10
3

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
4.259
3.861
Неготино
Воа е најјако и најевтино, преку Епл оди плаќањето и е преевтино. Но мора да ти биде турски акаунтот на Епл. Јас користам фамили пакет веќе 8 месеци
А тие сиромашните смртници ко нас што земаат 40 денари плата месечно и не користат јаболка а ниту јадат, што да правиме?
#10динаразајутубмолам

zemakius

Gaining Experience
17 октомври 2020
155
160
А тие сиромашните смртници ко нас што земаат 40 денари плата месечно и не користат јаболка а ниту јадат, што да правиме?
#10динаразајутубмолам
Тогаш си sideload-нуваш апликации и користиш премиум бенефити на YouTube и уживаш :D
Стварно во подобра ситуација си од некој кој е "приморан" да плати!
Те молам види на линк имаш се за користење на YouTube на перфектен начин.

Pulse

Practice makes perfect
26 октомври 2014
1.530
1.641
127.0.0.1
smartstore.mk
Вчера земав ЈТ лајт за 7.99$ све офишл, само преку ПЦ и впн во Мерика, работи и на тв и на тел секаде.

389mk

Gaining Experience
16 јануари 2020
250
269
Откако забранија да се користи мк картичка за плаќање преку Турција, пробав краткотрајно да користам преку Brave browser, но не одеше, па се вклучив на Spotify премиум кај другари. Сакам кратко само да направам споредба по неколку месеци користење.
Youtube Music е многу нивоа над Spotify. Не знам како да објаснам, и не знам која е причината, но, и покрај тоа што е активирано највисок квалитет на аудио, на Spotify звукот е полош, порамен.
Негативно е што нема типичен лајк, песните мора да се стават во плејлиста Liked, и не се разликува дали песната е лајкната, или е во некоја плејлиста.
Во допаднати песни имам околу 1500 песни од секакви жанрови. Обично ја терам таа плејлиста не дневно ниво. На YM кога ќе започнев со некоја песна рандом, обично песните кои следуваа од истата плејлиста допаднати песни беа блиску по жанр. Кај Spotify се навистина рандом и цело време меша жанрови, не се ни обидува да следи слични песни.
Кај YM беше полесно да започнеш „радио“ од некоја песна и можеш да избираш какви песни ќе следат, песни кои ги знаеш, нови песни за тебе, или тематски за вежбање, забава, поп, хип хоп... А на Спотифај радијата се веќе спремни плејлисти и немаат предвидлив распоред на песните.
YM ги вртеше буквално сите песни од плејлистат, спотифај врти околу 100 песни, има песни кои ги нема пуштено ни еднаш.

zemakius

Gaining Experience
17 октомври 2020
155
160
Откако забранија да се користи мк картичка за плаќање преку Турција, пробав краткотрајно да користам преку Brave browser, но не одеше, па се вклучив на Spotify премиум кај другари. Сакам кратко само да направам споредба по неколку месеци користење.
Youtube Music е многу нивоа над Spotify. Не знам како да објаснам, и не знам која е причината, но, и покрај тоа што е активирано највисок квалитет на аудио, на Spotify звукот е полош, порамен.
Негативно е што нема типичен лајк, песните мора да се стават во плејлиста Liked, и не се разликува дали песната е лајкната, или е во некоја плејлиста.
Во допаднати песни имам околу 1500 песни од секакви жанрови. Обично ја терам таа плејлиста не дневно ниво. На YM кога ќе започнев со некоја песна рандом, обично песните кои следуваа од истата плејлиста допаднати песни беа блиску по жанр. Кај Spotify се навистина рандом и цело време меша жанрови, не се ни обидува да следи слични песни.
Кај YM беше полесно да започнеш „радио“ од некоја песна и можеш да избираш какви песни ќе следат, песни кои ги знаеш, нови песни за тебе, или тематски за вежбање, забава, поп, хип хоп... А на Спотифај радијата се веќе спремни плејлисти и немаат предвидлив распоред на песните.
YM ги вртеше буквално сите песни од плејлистат, спотифај врти околу 100 песни, има песни кои ги нема пуштено ни еднаш.
Плус YouTube алгоритмот ти е приватен за тебе, на спотифај се слуша што слуша светот, јас тоа го заприметив за мене, срање Spotify suggestions.

Blagoj322

The More You Buy, The More You Save
4 март 2017
24
41
покачено ли е премиум Youtube кај нас сега? Кај мене го покажује "Individual membership: $8.49/mo."

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Има некој земено од овде?
Да де. Платиш за 6 , а на третиот те гасат и ти тражат да доплатиш уште пари за да ти продолжат нешто што веќе си го платил!

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
4.259
3.861
Неготино
Има некој земено од овде?
Страници наназад. Неколку члена имаат купено.

boksata

Fast & Curious
27 декември 2017
506
831
Купив 2 месеци за проба. И да ме исклучат 150 денари е.

Имаше грешка "looks like you are not in the same country" само сменив payment method на google акаунтот и помина.

coNNectMKD

Practice makes perfect
13 март 2017
1.167
1.308
Skopje
Кога и да пробав со некој Впн, ми појавуваше екран дека не можат да ми потврдат државата и се откажав.

Од кога ми го прекинаа, после можеби 3/4 дена ми стига нотификација продолжи повторно со Премиум за 3 долари.. и уште ми го рачуна како од Украина.

Молим лепо :D

viber_image_2025-07-18_21-25-45-312.jpg

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.399
921
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
полека откажувам секакви одвишни стримови...,.
ме затупеа... сѐ на пристап ништо желба за избор...
се враќам кон приватен клауд барем за почеток за музика

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.492
Мислења
1.012.503
Членови
36.680
Најнов член