DrMTR
Guru
Можеш да се најавиш ! Софтверот е Open Source , така да не знам од што толку се уплашивте па користите алтернативни акаунти.Mислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни![]()
Можеш да се најавиш ! Софтверот е Open Source , така да не знам од што толку се уплашивте па користите алтернативни акаунти.Mислам дека не можеш да се најавиш со акаунт на ова. Мене ми треба ради алгоритам и слушани песни![]()
Воа е најјако и најевтино, преку Епл оди плаќањето и е преевтино. Но мора да ти биде турски акаунтот на Епл. Јас користам фамили пакет веќе 8 месеци
А тие сиромашните смртници ко нас што земаат 40 денари плата месечно и не користат јаболка а ниту јадат, што да правиме?Воа е најјако и најевтино, преку Епл оди плаќањето и е преевтино. Но мора да ти биде турски акаунтот на Епл. Јас користам фамили пакет веќе 8 месеци
Тогаш си sideload-нуваш апликации и користиш премиум бенефити на YouTube и уживашА тие сиромашните смртници ко нас што земаат 40 денари плата месечно и не користат јаболка а ниту јадат, што да правиме?
#10динаразајутубмолам
Зошто Lite?Вчера земав ЈТ лајт за 7.99$ све офишл, само преку ПЦ и впн во Мерика, работи и на тв и на тел секаде.
Плус YouTube алгоритмот ти е приватен за тебе, на спотифај се слуша што слуша светот, јас тоа го заприметив за мене, срање Spotify suggestions.Откако забранија да се користи мк картичка за плаќање преку Турција, пробав краткотрајно да користам преку Brave browser, но не одеше, па се вклучив на Spotify премиум кај другари. Сакам кратко само да направам споредба по неколку месеци користење.
Youtube Music е многу нивоа над Spotify. Не знам како да објаснам, и не знам која е причината, но, и покрај тоа што е активирано највисок квалитет на аудио, на Spotify звукот е полош, порамен.
Негативно е што нема типичен лајк, песните мора да се стават во плејлиста Liked, и не се разликува дали песната е лајкната, или е во некоја плејлиста.
Во допаднати песни имам околу 1500 песни од секакви жанрови. Обично ја терам таа плејлиста не дневно ниво. На YM кога ќе започнев со некоја песна рандом, обично песните кои следуваа од истата плејлиста допаднати песни беа блиску по жанр. Кај Spotify се навистина рандом и цело време меша жанрови, не се ни обидува да следи слични песни.
Кај YM беше полесно да започнеш „радио“ од некоја песна и можеш да избираш какви песни ќе следат, песни кои ги знаеш, нови песни за тебе, или тематски за вежбање, забава, поп, хип хоп... А на Спотифај радијата се веќе спремни плејлисти и немаат предвидлив распоред на песните.
YM ги вртеше буквално сите песни од плејлистат, спотифај врти околу 100 песни, има песни кои ги нема пуштено ни еднаш.
Затоа што фулл е дупло поскап, а и немам потреба од другите погодности, доста е да нема рекламиЗошто Lite?
Уште е толку 8.49$покачено ли е премиум Youtube кај нас сега? Кај мене го покажује "Individual membership: $8.49/mo."
Да де. Платиш за 6 , а на третиот те гасат и ти тражат да доплатиш уште пари за да ти продолжат нешто што веќе си го платил!Има некој земено од овде?
YouTube Premium Family Plan - 6 Months Membership | Buy Cheap & Safe at Z2U
Get a 6-month YouTube Premium Family Plan membership at the best price! Enjoy ad-free YouTube, YouTube Music Premium, and YouTube Originals. Fast and secure transactions on Z2U, the reliable platform for buying and selling digital goods.www.z2u.com
Страници наназад. Неколку члена имаат купено.Има некој земено од овде?
YouTube Premium Family Plan - 6 Months Membership | Buy Cheap & Safe at Z2U
Get a 6-month YouTube Premium Family Plan membership at the best price! Enjoy ad-free YouTube, YouTube Music Premium, and YouTube Originals. Fast and secure transactions on Z2U, the reliable platform for buying and selling digital goods.www.z2u.com