Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Premium

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
SmartTube е нешто како YouTube ReVanced? Можам да се логирам на постоечки Google акаунт?
ДА. Не е тотално истиот интерфејс како YouTube аплиакцијата ама е 99% тој дизајн. Нема реклами и слично. Можеш да се логираш со Гугл акаунт и ке ти стојат профилите каде се имаш претплатено, историја итн итн.
Open Source е кодот на Гитхаб, има огромен број на корисници, така да леџит е за користење.

nixxa

hello world
16 јуни 2017
111
60
Дали доколку по изминати 12 месеци, не направиш верификација дека сеуште си студент ќе ти го прекинат студентскиот план?

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.164
18.759
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
Нема ревансед апликација за иос. Некст бест тинг е да користиш јутуб во брејв браузер

pepo123

hello world
8 април 2008
173
319
www.google.com
Јас на iOS со години користам open-source модификувани билдови(uYou) на официјалната апликација. Малку е PITA да се постави и одржува преку AltStore/AltServer ама ми е најблиску до тоа што е Vanced/Revanced на Андроид.

Моментално сум на uYouEnhanced и немам никакви проблеми на iOS 26.

LambertGolden

hello world
4 декември 2019
253
103
Јас на iOS со години користам open-source модификувани билдови(uYou) на официјалната апликација. Малку е PITA да се постави и одржува преку AltStore/AltServer ама ми е најблиску до тоа што е Vanced/Revanced на Андроид.

Моментално сум на uYouEnhanced и немам никакви проблеми на iOS 26.
Дали мора jailbreak

pepo123

hello world
8 април 2008
173
319
www.google.com
Не мора. Принципот на работа е како сам да си билдаш апликација. Апликацијате се потпишува со твој dev-key. Единствена маана е што ако немаш Apple Developer Account(што се плаќа годишно) мораш да го обновуваш потписот на секои 7 дена. Обновата најчесто ја прави автоматски Altserver/Sideloadify од твојот пц.

6 ноември 2012
2.074
2.235
Скопје
-={K-O-R-U-N}=-'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x / AMD Wraith Prism Cooler
Motherboard
ASUS ROG STRIXX B450-F
Storage
Kingston KC2000 NVMe PCIe SSD
PSU
Corsair HX1000 (full modular)
RAM
4 x 8gb G-SKILL Sniper X 3200Mhz
Video card
Gainward RTX 3090 Phoenix
Case
Lian-Li Lancool 215
Mouse
Razer Deathadder v2 X Hyperspeed
Keyboard
GMK67 Custom build
Audio
Asus ROG Delta Core \ HyperX USB Amp
Monitor
Samsung Odyssey G7 32" QHD 240Hz \ BenQ PD3200Q 32" QHD
OS
Windows 11 Pro

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
Има ли за Windows решение да работи ама како на ТВ без реклами? Користам mini PC за телевизорот. Имам со екстензија за да овозможи на /tv верзија да се конектира и управува со телефон, проблем беше што максимална резолуција беше 480p. Најдов и друга екстензија што го прескокнува тоа ограничување па може и 1080 да функционира. Се си беше супер пошто адблокерите што функционираа за регуларниот јутуб функционираа и тука, меѓутоа прилично тешка битка водат против адблокерите во последно време па иако на регуларниот јутуб не се појавуваат реклами на тој што може да се контролира од телефон сега почнаа да се појавуваат.

Chiller

user
8 март 2012
1.540
1.137
Скопје Аеродром
На работа неотел провајдер 0 реклами, дома на телекабел секоја 3 песна реклами зошто е тоа така?
На работа гарант имаш некој строго дефиниран фајрвол со блокирање реклами.
Или во најмала рака има само Pi-Hole.

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.115
5.321
На работа гарант имаш некој строго дефиниран фајрвол со блокирање реклами.
Или во најмала рака има само Pi-Hole.
Pi-Hole не функционира за Youtube. Имам дома и помага за сите останати реклами кои се појавуваат, особено на игрите за деца.

Chiller

user
8 март 2012
1.540
1.137
Скопје Аеродром
На Firefox користам uBlock Orgin, и Adblocker Ultimate, во рутерот имам ставено DNS 94.140.14.14 (AdGuard) и 45.90.30.159 (NextDNS )

И имам 0 реклами, знае само да зезаат екстензиите на сајтови што се за купување па таму ми се исклучени.

Инаку Brave ги блокира сите реклами без никакви подесувања.

Последна промена:

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.760
4.479
Неготино
Кај мене новото е тоа што во плејлиста, тера една песна и место да почне другата, ја скока и оди на наредна, а некогаш и 3 - 4 скока па оди на 5тата.

Гледам и на reddit го имаше муабетов .. многу нервира.

Chiller

user
8 март 2012
1.540
1.137
Скопје Аеродром
Кај мене новото е тоа што во плејлиста, тера една песна и место да почне другата, ја скока и оди на наредна, а некогаш и 3 - 4 скока па оди на 5тата.

Гледам и на reddit го имаше муабетов .. многу нервира.
За песни spotify само, има и скрипта за да ти стане премиум на Windows.

Атачменти

• spotiX.zip
    20,1 KB · Прегледи: 5
Последна промена:

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
Друштво само Brave Browser
Пробав, супер си работи екстензијата за YouTube TV на Brave без реклами без други екстензии и подесувања. Пробував со екстензии, DNS-а разни ама не ми текна до сега да пробам со Brave Browser, претпоставував истиот проблем го имаат со YouTube.

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
Пробав, супер си работи екстензијата за YouTube TV на Brave без реклами без други екстензии и подесувања. Пробував со екстензии, DNS-а разни ама не ми текна до сега да пробам со Brave Browser, претпоставував истиот проблем го имаат со YouTube.
подреков, сепак има понекогаш реклами. Не оние досаднине сред видео меѓутоа при менување на видео или на крај на видео се случува.

Rilind

professional curtain replacer
26 февруари 2019
577
896
подреков, сепак има понекогаш реклами. Не оние досаднине сред видео меѓутоа при менување на видео или на крај на видео се случува.
Ако сакаш малце да се измачиш, провери SideLoaded + LocalDevVPN. Правиш sideloading на .IPA, има скоро исти функции како vanced, имено sponsorblock, oled theme итн. Ако успеваш да ги инсталираш (треба лаптоп/пц), пиши ми ќе ти пратам .IPA и автоматизација за рефреширање на апликациите на интервал да не треба мануално. Долго време користам сиделоадинг и мислам дека не би можел без тоа

P.S. Моментално има баг ако си на 26.4, но се работи на случајот според GitHub на проектот.

Последна промена:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно