123456
poweruser
коштаплериве го укинале повеке уреди на 1акаунт во исто време
Ова е за iOS колку што можам да видам од ова? Мене mini PC-то ми е на windows. Веројатно на обичната веб верзија нема реклами, меѓутоа јас симулирам TV experience со екстензија за да пуштам видеа од телефон директно со casting и тука наоѓаат начин да ги заобиколат неккои блокади.Ако сакаш малце да се измачиш, провери SideLoaded + LocalDevVPN. Правиш sideloading на .IPA, има скоро исти функции како vanced, имено sponsorblock, oled theme итн. Ако успеваш да ги инсталираш (треба лаптоп/пц), пиши ми ќе ти пратам .IPA и автоматизација за рефреширање на апликациите на интервал да не треба мануално. Долго време користам сиделоадинг и мислам дека не би можел без тоа
P.S. Моментално има баг ако си на 26.4, но се работи на случајот според GitHub на проектот.
Што му е предноста на Morphe над Revanced? Ја терам Revanced и ок си е на телефон си работи кастирање на јутуб апликација на ТВ а Хромкаст никогаш не сум користел не знам.На Хром ја користам AdGuard екстензијата која е вклучена само кога сум на јутуб, за останатите реклами користам адлист од самиот Микротик рутер.
На Андроид, YouTube Morphe, форк на Revanced, се скараа нешто пред некое време. Работи без проблем и без рут. Единствен проблем е што не работи Хромкаст кастањето од телефон на ТВ, претходно работеше ама го скинаа од Гугл.
Предноста му е што е од дечки што најмногу придонесуваа за Revanced и го напуштија RevancedШто му е предноста на Morphe над Revanced? Ја терам Revanced и ок си е на телефон си работи кастирање на јутуб апликација на ТВ а Хромкаст никогаш не сум користел не знам.
Јас пак од време на време се мачам со Revanced, стига песна до 1 минута и едноставно престанува. Морам реинсталација да и направам на апликацијата, на MicroG, па логирање одново па сите тракатанци и работи .. 2 - 3 недели.Ne znam zosto se macite so Brave i Firefox, toa treba last rest da vi bide. Samo Revanced.app dodeka uste funkcionira, legit e, go koristam so godini.
А за windows?Ne znam zosto se macite so Brave i Firefox, toa treba last rest da vi bide. Samo Revanced.app dodeka uste funkcionira, legit e, go koristam so godini.
Имав таков проблем еднаш ама мислам дека се среди со реинсталација/update. MicroG го немам чепнато. Не знам мене солидно ме тера, се случува да има проблем ама еднаш до два пати годишно преку сила и релативно лесно се средува, за мене е прифатливо за да не слушам реклами и да можам да слушам со исклучен екран. Не знам од што зависи да ти се случуваат олку често проблеми, ама мислам е повеќе исклучок отколку правило, не е случај кај секого ова.Јас пак од време на време се мачам со Revanced, стига песна до 1 минута и едноставно престанува. Морам реинсталација да и направам на апликацијата, на MicroG, па логирање одново па сите тракатанци и работи .. 2 - 3 недели.
После пак исто.
Firefox и uBlock Origin?А за windows?
Толку муцеКолку плаќате Youtube Premium во 2026?
Има ли некои фори како порано?
Не ми се даваат $16 за Family Pack секој месец.
Колку плаќате Youtube Premium во 2026?
Колку плаќате Youtube Premium во 2026?
на ТВ работи?Без пари, со uBlock Origin.
Не ми е опција ова. 10-15 уреди имаме. Различни брендови ТВ, Android devices, Apple devices.Без пари, со uBlock Origin.
Го користев и е ок ама тоа да мораш да имаш Г-сервиси и разни други апликации ме одвраќа од користење. Инаку работи окПрепорака за Morphe.
Со истиов софтвер можат да се patch-ираат и други апликации (Reddit, IG, YT Music ...), но пред се за YT Premium е одличен. Се симнува Morphe Manager, се симнува конкретната YT верзија и НЕ се отвара се додека не се инсталираат 60-тина пачови. Во еден момент треба да се кликне на Install anyway, ама во суштина прилично е едноставен процесот на инсталација. Кракуваната апликација може да функционира паралелно со оргиналната YT апликација. Редовно се додаваат апдејти. Можете да се логирате со гугл акаунт или да ја користите независно. Цут.
Да, тоа заборавив, покрај апликацијата и Managerot треба да се исталира и MicroG, но тоа е тоа. Ги има сите премиум опции и барем јас не можам да му најдам маана. Ако има нешто подобро препорачајГо користев и е ок ама тоа да мораш да имаш Г-сервиси и разни други апликации ме одвраќа од користење. Инаку работи ок
Во моментов не!Да, тоа заборавив, покрај апликацијата и Managerot треба да се исталира и MicroG, но тоа е тоа. Ги има сите премиум опции и барем јас не можам да му најдам маана. Ако има нешто подобро препорачај
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден