Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Premium

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
Ако сакаш малце да се измачиш, провери SideLoaded + LocalDevVPN. Правиш sideloading на .IPA, има скоро исти функции како vanced, имено sponsorblock, oled theme итн. Ако успеваш да ги инсталираш (треба лаптоп/пц), пиши ми ќе ти пратам .IPA и автоматизација за рефреширање на апликациите на интервал да не треба мануално. Долго време користам сиделоадинг и мислам дека не би можел без тоа

P.S. Моментално има баг ако си на 26.4, но се работи на случајот според GitHub на проектот.
Ова е за iOS колку што можам да видам од ова? Мене mini PC-то ми е на windows. Веројатно на обичната веб верзија нема реклами, меѓутоа јас симулирам TV experience со екстензија за да пуштам видеа од телефон директно со casting и тука наоѓаат начин да ги заобиколат неккои блокади.

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.477
5.584
На Хром ја користам AdGuard екстензијата која е вклучена само кога сум на јутуб, за останатите реклами користам адлист од самиот Микротик рутер.
На Андроид, YouTube Morphe, форк на Revanced, се скараа нешто пред некое време. Работи без проблем и без рут. Единствен проблем е што не работи Хромкаст кастањето од телефон на ТВ, претходно работеше ама го скинаа од Гугл.

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
На Хром ја користам AdGuard екстензијата која е вклучена само кога сум на јутуб, за останатите реклами користам адлист од самиот Микротик рутер.
На Андроид, YouTube Morphe, форк на Revanced, се скараа нешто пред некое време. Работи без проблем и без рут. Единствен проблем е што не работи Хромкаст кастањето од телефон на ТВ, претходно работеше ама го скинаа од Гугл.
Што му е предноста на Morphe над Revanced? Ја терам Revanced и ок си е на телефон си работи кастирање на јутуб апликација на ТВ а Хромкаст никогаш не сум користел не знам.

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.477
5.584
Што му е предноста на Morphe над Revanced? Ја терам Revanced и ок си е на телефон си работи кастирање на јутуб апликација на ТВ а Хромкаст никогаш не сум користел не знам.
Предноста му е што е од дечки што најмногу придонесуваа за Revanced и го напуштија Revanced

confusi0n

hello world
14 ноември 2014
269
204
Ne znam zosto se macite so Brave i Firefox, toa treba last rest da vi bide. Samo Revanced.app dodeka uste funkcionira, legit e, go koristam so godini.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.760
4.479
Неготино
Ne znam zosto se macite so Brave i Firefox, toa treba last rest da vi bide. Samo Revanced.app dodeka uste funkcionira, legit e, go koristam so godini.
Јас пак од време на време се мачам со Revanced, стига песна до 1 минута и едноставно престанува. Морам реинсталација да и направам на апликацијата, на MicroG, па логирање одново па сите тракатанци и работи .. 2 - 3 недели.
После пак исто.

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
215
151
А за windows?
Јас пак од време на време се мачам со Revanced, стига песна до 1 минута и едноставно престанува. Морам реинсталација да и направам на апликацијата, на MicroG, па логирање одново па сите тракатанци и работи .. 2 - 3 недели.
После пак исто.
Имав таков проблем еднаш ама мислам дека се среди со реинсталација/update. MicroG го немам чепнато. Не знам мене солидно ме тера, се случува да има проблем ама еднаш до два пати годишно преку сила и релативно лесно се средува, за мене е прифатливо за да не слушам реклами и да можам да слушам со исклучен екран. Не знам од што зависи да ти се случуваат олку често проблеми, ама мислам е повеќе исклучок отколку правило, не е случај кај секого ова.

Psycore

Модератор
12 ноември 2013
1.130
1.530
Скопје
Колку плаќате Youtube Premium во 2026?
Има ли некои фори како порано?
Не ми се даваат $16 за Family Pack секој месец.

6 ноември 2012
2.074
2.235
Скопје
-={K-O-R-U-N}=-'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x / AMD Wraith Prism Cooler
Motherboard
ASUS ROG STRIXX B450-F
Storage
Kingston KC2000 NVMe PCIe SSD
PSU
Corsair HX1000 (full modular)
RAM
4 x 8gb G-SKILL Sniper X 3200Mhz
Video card
Gainward RTX 3090 Phoenix
Case
Lian-Li Lancool 215
Mouse
Razer Deathadder v2 X Hyperspeed
Keyboard
GMK67 Custom build
Audio
Asus ROG Delta Core \ HyperX USB Amp
Monitor
Samsung Odyssey G7 32" QHD 240Hz \ BenQ PD3200Q 32" QHD
OS
Windows 11 Pro

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.498
3.101
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
На толку уреди не е многу 15.99 долари месечно :)

zemakius

hello world
17 октомври 2020
277
284
YouTube Premium оди од акаунт на акаунт ти ако сакаш можиш од 15 уреди да гледаш

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.600
1.764
Види ако имаш некој со студентски меил, така доаѓа 5€ месечно.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Препорака за Morphe.

Со истиов софтвер можат да се patch-ираат и други апликации (Reddit, IG, YT Music ...), но пред се за YT Premium е одличен. Се симнува Morphe Manager, се симнува конкретната YT верзија и НЕ се отвара се додека не се инсталираат 60-тина пачови. Во еден момент треба да се кликне на Install anyway, ама во суштина прилично е едноставен процесот на инсталација. Кракуваната апликација може да функционира паралелно со оргиналната YT апликација. Редовно се додаваат апдејти. Можете да се логирате со гугл акаунт или да ја користите независно. Цут.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Препорака за Morphe.

Со истиов софтвер можат да се patch-ираат и други апликации (Reddit, IG, YT Music ...), но пред се за YT Premium е одличен. Се симнува Morphe Manager, се симнува конкретната YT верзија и НЕ се отвара се додека не се инсталираат 60-тина пачови. Во еден момент треба да се кликне на Install anyway, ама во суштина прилично е едноставен процесот на инсталација. Кракуваната апликација може да функционира паралелно со оргиналната YT апликација. Редовно се додаваат апдејти. Можете да се логирате со гугл акаунт или да ја користите независно. Цут.
Го користев и е ок ама тоа да мораш да имаш Г-сервиси и разни други апликации ме одвраќа од користење. Инаку работи ок

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Го користев и е ок ама тоа да мораш да имаш Г-сервиси и разни други апликации ме одвраќа од користење. Инаку работи ок
Да, тоа заборавив, покрај апликацијата и Managerot треба да се исталира и MicroG, но тоа е тоа. Ги има сите премиум опции и барем јас не можам да му најдам маана. Ако има нешто подобро препорачај

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Да, тоа заборавив, покрај апликацијата и Managerot треба да се исталира и MicroG, но тоа е тоа. Ги има сите премиум опции и барем јас не можам да му најдам маана. Ако има нешто подобро препорачај
Во моментов не!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно