требаше да го изберете студентскиот пакет преку Полска. објаснето во врската на претходната страница.Имав од Аргентина што истекуваше утре и не можеше де се обнови.
Пробав преку Полска(нешто поефтино е споредено со кај нас, 6.3$ индивидуален) и прифате, ќе видиме дали ќе го скинат одма.
Во меѓувреме ќе најдам некој да делиме фемили пакет па ќе преминам на тоа.
Аха да, како не. Youtube ке се откаже од профитот затоа што Албанија со закон го забранила. ГлупостиDali ozbilno so zakon bilo zabraneto vo albania da ima ads na youtube?Nekoj da proba sto ima VPN mi istece free trialot mene, navodno i so obicen YT nema ads.
Вистината е, YouTube во Албанија нема реклама. Сепак, не знам дали е заради законот или нешто друго.Dali ozbilno so zakon bilo zabraneto vo albania da ima ads na youtube?Nekoj da proba sto ima VPN mi istece free trialot mene, navodno i so obicen YT nema ads.
Мене ме трпат уштеПочна рекламчиња кај мене, не се обнови, ја прашав фамилијава ми рекоа ако не платиш ќе те пријавиме за семејно насилство.
. ЈутуП не домашните, да не се разбереме погрешно 
требаше да го изберете студентскиот пакет преку Полска. објаснето во врската на претходната страница.
3.50€
Тој метод функционира. Денеска ми наплатија 3,50 евра.
уплатив се со студентски и ок
само не ги препознава останатите фамилијарни акаунти
пробано и со кеш и со прелогин и предодафвање во група
што ли да пробам уште???
не бре...
гледам Google кажват инфо дека и студентскиот може до 6 акаунти
Работи уште само треба да го реактивираш или да користиш фајрфокс или брејв.Блокираа јублок на хром, сега тек гледам низ што поминувале луѓево. Сироти.
очигледно е мудро е да се собррат 3ца со што едниот ќе плаќа по еден од сервиситеЕден фамилијарен акаунт крепи 6 акаунти, кошта 13 долари месечно штое 2-3 долари пер особа. Со тоа што во скоро време доста веројатно е дека ке рипне цената.
Тоа би било супер, се согласувам.очигледно е мудро е да се собррат 3ца со што едниот ќе плаќа по еден од сервисите
Youtube, Spotify, Deezer, Netflix итн слично
а останатите двајца ќе добијат по два уреди од останатите сервиси...
Ти Октар како си со организација???