http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-downloadАј ако сакате едно линкче од пробан вин 8.1 (ако има ). ПП.
Ова е уклучено по дефолт затоа и 8ца толку бргу се покрева . Ти си имал плацебо ефект дека уште побрзо се покрева со горната командаИ кликни learn more да видиш што прави . Не повикуваш никаква fast boot oпција не е ова хтц телефон.
![]()
Не е плацебо го користев првиот шорткат неколку недели дур да прочитам на некој форум за вториот па направив нов и одма потоа мерев со стоперица од мобилен за двата шорткати поединечно и гасење од charms bar. Резултатите беа дека со вториот шорткат и гасење од charms bar добив скоро идентичен резултат додека со првиот шорткат имав +10ина секунди секојпат.
Инаку со првиот шоркат не се појавуваше ни она виолетова слика кај што пишува system is restoreing from hibernation (или слично) кога го палев од дугме на кукиште.
Има начин некако да се преинсталира photos app !??
Од кога направив update на windows 8 до windows 8.1 preview, во метро кога кликам на апликацијата photos ми излегува само црн екран, ги нема сликите...
Некој да има идеја како да се среди...
избришија и од store инсталирај ја.
Ја нема во storeнемам опција да и направам uninstall... предходно мислам можеше на 8-цата да се избрише.
Некој што користи исто 8.1 верзијата нека сподели дали има опција да се тргне photos апликацијата...
ааа епа preview верзија е 8.1 затоа може не бива.
во тренд е flat дизајн.
Windows Blue е прикрај.
In short: Signs are that Windows 8.1 is nearing completion.