crazzyy84
hello world
- 26 април 2017
- 291
- 195
Microsoft Windows 10 Pro Professional 32/ 64bit Genuine License Key Product Code | eBay
Купени околу 5, функционираат супер.
фала @Cika си бапнав ијас еден добра раб
Microsoft Windows 10 Pro Professional 32/ 64bit Genuine License Key Product Code | eBay
Го бива ли овој за LGBT верзијата?Microsoft Windows 10 Pro Professional 32/ 64bit Genuine License Key Product Code | eBay
Никој не може да ти гарантира ништо (посебно не со лиценци од ebay од 3 еур). Најлошо што може да ти се случи е да ти ја блокираат (ќе ставиш нова за 2еур). Ова е ако планираш да ги користиш по дома (место активатор). Ако ти се за пред инспекција не се легални.
Не знам, не сум пробал. Би требало да го биде.Го бива ли овој за LGBT верзијата?
Sorry, what?Го бива ли овој за LGBT верзијата?
Благодарам до @Cika купив и одма стигна кодот и работи од прва е сега ако има некој за office линк нека пушти исто кој е тестиран.
Тоа знам али ти беше напишал LGBT
Тоа знам али ти беше напишал LGBT![]()
Елџибити!![]()
Come on man, live a little.Тоа знам али ти беше напишал LGBT![]()
Ако го актиираш на микрософт акаунт (хотмаил и слично) тој код ти се врзува дигитално за твојот акаунт и за тој пц и веќе таа активација е засекогаш, наредниот пат ако инсталираш или реинсталираш виндовс на таа машина без код ке ти се активира ако се најавиш со микрософт акаунтот. После тоа на кого сака нека го продаде кодот едноставно нема да работи.По колку време го користите системот со овие лиценци?
Дали има некој што го има подолго време без да се случило нешто "незгодно"?
Од овде гледам
Windows 10 OEM key/license off eBay
дека:
...what probably happened is, you bought an MSDN licensed key, which carries up to 10 activations unlike full packaged retail licenses which only carry 1 activation. The person who sold it to you probably sold it to 10 other persons. Somewhere along the way, one of those persons might have installed it on a second system, activated it, because it went past 10 activation threshold, Microsoft detected it that it was being abused and blocked the key from further use.
Инаку, не прашувам за р'чкање. Сакам наскоро да купам 2 лиценци, ама не смеам да си дозволам да излезе било каква глупост од нив.
Подобро $400 од старт отколку проблеми отпосле.
Пред доста долго време имам наместено на 3-4 PC-а, се е ОК.И како со лиценциве? Му ја имаат блокирано на некој? Споделете искуства ве молам![]()
Не е лиценца за 300 денари, да не се излаже некој. Туку само активација. Windowsot останува нелиценциран300 денари лиценца, поволносе е во ред за сега.
Каде може да се види ова? Пошто кај мене дава вака.
Погледнете го атачментот 76206

KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден