mkextremer
user
- 4 февруари 2014
- 1.276
- 1.146
Мајката в*****Ви се брејкна срчот?
Све неписмено да им ****.
Мајката в*****Ви се брејкна срчот?
Све неписмено да им ****.
Значи глобален проблем еМајката в*****
Кај мене до сега нема проблеми, ни јутуб, ни редтубЗнам дека на почетокот, кога првпат излезе оваа верзија на надградба (1909) имаше нешто како багови или слично (мислам дека имаше и корисници тука на форумов, а и на Јутјуб кои се жалеа, па дури некои и се враќаа на претходната верзија на надградба), но еве од мое лично искуство сметам дека сега е ок. Пред едно недела дена, на ССД од 128GB на постар лаптоп инсталирав свежа верзија на 10-кава токму со 1909, која претходно ја имав симнато со Media Creation Tool, и она што можам да го кажам досега е дека мазно работи и не покажува било какви проблеми.
Јас, пак, Defender-от го оставив активен и заедно работи со ESET-от. Си реков да го оставам пошо и онака на SSD-то нема други програми инсталирано. А генерално служи за најбејсик активности (гуглање на нет и јутјуб, нешто фејсбук и така). Се надевам добро ќе те служи оваа верзија на 10-кава.Кај мене до сега нема проблеми, ни јутуб, ни редтубИгрите си м'скаат убаво глатко. Се си глатко оде.
Само шо малце треба да се намачеш едно пола саат додека да го угасеш њиндоњс дифендеро![]()
Исто..дали само мене ми се дешава, имам проблеми со stutters на 1909 ??
Заборавив да надополнам, понекогаш истите тие линии се појавуваат и на десктопотДо browser-от ти е, односно сајтот прави некои керефеци, а browserot не го поддржува тоа. Или можеби ти фали некој фонт.
Погледнете го атачментот 84081
На притисок на копчињата извршува различни операции, а мислам дека и кај мене не изгледа како што треба поради тоа што имам adblock и блокирано Web Fonts.
Еми, реинстал графиќка драјверс.Заборавив да надополнам, понекогаш истите тие линии се појавуваат и на десктопот
Ќе пробам, иначе офтопик прашање лаптопов ми е од 2012, кога користам Brave или Google при отварање на табови рам меморијата ненормално расте и кога ќе ја отворам на task manager се дига до 64-65 проценти, лаптопот има 8гб рам, како да проверам дали е ок Рамот или пак веќе му е дојдено време за смена ?Еми, реинстал графиќка драјверс.
Ќе пробам, иначе офтопик прашање лаптопов ми е од 2012, кога користам Brave или Google при отварање на табови рам меморијата ненормално расте и кога ќе ја отворам на task manager се дига до 64-65 проценти, лаптопот има 8гб рам, како да проверам дали е ок Рамот или пак веќе му е дојдено време за смена ?
да ама нели е 65 проценти многу, на отворени мах 8 таба?Па не може да се намалува ако отвараш програми...
да ама нели е 65 проценти многу, на отворени мах 8 таба?
Дојдено му е време за смена на лаптопот или прелистувачот.Ќе пробам, иначе офтопик прашање лаптопов ми е од 2012, кога користам Brave или Google при отварање на табови рам меморијата ненормално расте и кога ќе ја отворам на task manager се дига до 64-65 проценти, лаптопот има 8гб рам, како да проверам дали е ок Рамот или пак веќе му е дојдено време за смена ?
Подолг текст