Toa za DVD ти е мн. добра идеја. Тоа ќе биде нешто како Електронска - Мултимедијална Енциклопедија.Друга идеја ми е, кога ќе ги завршиме сите градови и Македонија, истото тоа да го претвориме во мултимедијално ДВД
еве тоа е ок за побитните градови имаме кандидати
само домаин да го средиме и околу хост
кај каде колку
домаин да е некој краток
macedonian.mk e slободен и така ке го правиме на повеќе јазици па не е лошо да е интернационален домаин
не сум видел дали macedonian.com.mk net.mk org.mk се слободни
да немаме некои проблеми
Па за инернационален можиме да направиме macedonia.com или пак macedoniancountry.com и слично ...
macedoniancountry.com може, ама macedonia.com..
Провери :lut2:
OK се согласувам со тебе, имаш право, малку избрзав ама....Во ред е тоа што сакаш да научиш и никој не ти спори или брани, но сега кога се сите загреани да се изреализира ова, оти почнавме ли денес утре никогаш нема да се заврши. Плус тоа мислам дека барем тој дел треба да го води некој поискусен за да нема проблеми и да се направи навистина добар производ.
Па потоа можеме и да го рекламираме итн...Toa za DVD ти е мн. добра идеја. Тоа ќе биде нешто како Електронска - Мултимедијална Енциклопедија.
Епа добредојде во тимот и од мене!Па јас сеа ја гледам темата ама доколку не е касно мозе да се вклучам. Е сеа не видов баш дали се има некој пријавено од Штип ама доколку има може и заедно да ги подготвиме материјалите за градот.
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден