Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Марко ова се HDR слики и не е така лесно да се направат. У кратки црти ти треба добра дигитална камера, статив и минимум три слики со различен exposure (minimum, maximum & normal exposure).
Али за тоа подетално ќе си прашаш у друга тема.

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
photo filters го има после CS верзија мислам на Photoshop 7ka го нема

али тоа е само досредување во photoshop

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.674
194
www.zeroscience.mk
Netcon_by_liquidworm.jpg

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
M@RKO доколку имаш дигитална камера и статив, и имаш желба за HDR фотографија, пиши ми на пп и со задоволство ќе ти објаснам.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хммз.. Интересни креации LiWo, особено последната.

Барав некој таков туторијал, ама не успеав да најдам...

Случајно да не ти се наоѓа некое туторијалче за ова?

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Ако сакаш јас ќе ти напишам туторијалче за ова :) Само изрази желба

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Нешто што така сам си го измислив ....:zbunet3::zbunet3::zbunet3: :))

Атачменти

• Play boy pinki orel.jpg
    Play boy pinki orel.jpg
    35,8 KB · Прегледи: 34

Voegele

hello world
12 јуни 2009
53
25
Најпоследна креација, утрово ја праев во 4 часот:ermm: Повеќе дела ќе поставам покасно :p

wiv639.png

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Ништо не прајш со овај апарат. Најмалце со 8мп и со поголем објектив ќе напрајш вакви фотки. И јас имам ваков сличен ама е 10мп. Ама не си можи со еден семипрофесионален од 8мп.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
DynamicMK топ како и секогаш.
Би го замолил тотето да не одговара ако не ја разбира работата баш :) Марко, со овој апарат не можеш да направиш такви слики. Немаат врска мегапикселите со ова, туку можноста за контрола на експозиција на апаратот. Овој апарат нема таква можност, а за HDR слики мора да имаш минимум три слики со различна експозиција од истата сцена.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.490
563
DynamicMK топ како и секогаш.
Би го замолил тотето да не одговара ако не ја разбира работата баш :) Марко, со овој апарат не можеш да направиш такви слики. Немаат врска мегапикселите со ова, туку можноста за контрола на експозиција на апаратот. Овој апарат нема таква можност, а за HDR слики мора да имаш минимум три слики со различна експозиција од истата сцена.

знам знам ја тоа и си викам дека не можам такви слики да праам НОРМАЛНО да имав попрофесионален одма праам такви слики ај да боже некад можеби и ќе имам таков апарат:chudenje::zbunet3:

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.490
563
Сеуште сум почетник ама како за пошеток ова ми едно од подобрите
не сум некој голем фан на манчестер ,а и несум нешто многу по фудбалов ама реков ај да напраем едно да пробам
2mwz0g4.jpg

Voegele

hello world
12 јуни 2009
53
25
Како позадина добро би било да имаш дел од стадионот, Олд Трамфорд или како се викаше на Манчестер, немам појма. Мачеда да го доближеше со крајот на десната страна и без Outerglow ефект и Bavel & Emboss.
И амблемот на Манчестер не ти е баш најдобро исечен.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.490
563
Како позадина добро би било да имаш дел од стадионот, Олд Трамфорд или како се викаше на Манчестер, немам појма. Мачеда да го доближеше со крајот на десната страна и без Outerglow ефект и Bavel & Emboss.
И амблемот на Манчестер не ти е баш најдобро исечен.

Мене ова ми беше како потпис за форуми .. амблемот ми е рендер таков исечен исто и Мачеда ..пред два три месеца го правев ,фала за предлогот нареден ако правам за Манчестер може да пробам така :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно