Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

AntonioJ

read-only
17 февруари 2009
17
2
Да , налетав на одличен рендер..и сакав малце да си поиграм:D.Имам доста интересни креации кои ќе ги споделам со вас понатака.

Toxic

hello world
24 јануари 2009
259
16
cisse_by_zenderski.jpg

:bravo::bravo:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Глеам дека темава иде накај мртва па еве, нешо од последнава недела:

LOGOSTICKUP.jpg

П.С. Со тоа Хиберниа Еврос освоив 300$ на 99designs.com

dzgoran

read-only
19 декември 2008
47
5
прво со рака скицирано , после на фотошоп со маус се мачев :))..и некој леер со готови брашес ( пукнатините )

ladyn.jpg

dzgoran

read-only
19 декември 2008
47
5
@astojkovski....фала, таблите се одлични радо би имал некоја баш гледав од wacom-sintiq и се запалив, но малку скапичко, и баш сакам да прашам некој што се разбира и има искуство со тие ствари дали има некои поевтини варијанти, што солидно би завршиле работа или некои други фирми што приозведуваат такви ствари?...и во мк дали се наоѓа?..инаку рачно цртам слики а оваа ја имам со молив варијанта и само ја дотерав на фотошоп со маусот глуп..:)

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
@dzgoran
9-та графичарска заповед: не му мисли лошо на маусот твој (да не отиде капут, а да бидеш више влезен у временски рок) :))

Иначе, еве и нешто ново од мене.

SkopjeMattePainting.jpg

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
@astojkovski, хехее доста интересно направено... Алал да ти е... Само што си помислив за момент дека те нема :bravo:
@dzgoran, исто и тебе те бива.. се гледа.. Па дури и рачно те бива да црташ, браво...

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
@AStojkovski бате, логоата ти се ептен погодени :bravo: а и позадинката е добра со 2 забелешки :)

еве нешто најново од мене:
The love in everyone

theloveineveryonephotof.jpg

Stolee

read-only
10 март 2009
23
1
Јас сум почетник со Фотошоп па еве што имам направено:
my.php
[/URL][/IMG]

Нови мислења