Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

Руки

read-only
5 февруари 2009
2
0
smokell5.jpg

Eве нешто и од мене...

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Малку варијација на чадот (посветли и потемни тонови) и малце блур... Али ипак, бравос, добро е.

badxboy

Баниран/a
10 ноември 2008
139
2
volkswagen_jetta_TuninG%20-2009.jpg

ЕВЕ УШТЕ ЕДЕН TUNING ОД МЕНЕ.... па доколку има забелешки критики, пофалби.... пишете :bravoska:

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
@dzgoran.. Брат многу убаво си ја направил.. алал да ти е.. Само продужи така :bravo:

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
хахаа.. @COMANDER, добра креација браво, али се мислам дека имам видено туторијал за скроз иста ваква креација... :zbunet3:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Сите ме мразите ради критикиве али мое е да кажам :)) Намали го кантеристот смали му светлост и сатурација а може и малце контраст. Знакот за радијација малце пожолт нека биде не толку на зелено. Небото, намали сатурација накачи контраст. Громот не е потребен толку. Посебно не експлозијата која ја предизвикува :) Ако толку сакаш да ја задржиш стај сток футиџ од експлозија одозгора. Играј си малце со зомбито и со типацот тој доле со Dodge & Burn мн. се светли. Зградата е добра, ми се свиѓа како е обработена. Кога ќе завршиш со све ова спој ги сите леери, стај одозгора еден леер со портокалова боја и стај го на Soft Light да биде. Стај и малце магла доле. На крај спој све и накачи малце контраст и сатурација (мааалце).

Поздрав
Стојковски

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
@fatal1ty_ : топ али убаво кажаа, намали го малце тој на зградата што е, и знакот за contaminated зашмрљај го со некоја grunge четка

@DynamicMK : :bravoska:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно